Příspěvky uživatele - 48.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prepad plodov slivky, 7.7.2013
Neco na Vasi uvaze - dostatku ci nadbytku zivin - bude. Letorosty na Rubinech i Kastance rostou velmi intenzivne. U jabloni jsem pridaval hnojivo na list od 3. fungicidniho postriku (kazdych 14 dni), ale Kastanku jsem nikdy hnojivem na list... celý příspěvek >
Prepad plodov slivky, 7.7.2013
Zaznamenal jsem velky, nebyvaly propad na jablonich Rubin, dost mne to rozladilo. Pro zajimavost - pred casem kompletne opadala tresen Kastanka, vedle stojici Karesova si plody udrzela. Pricitam to dlouhodobemu pusobeni nizkych, byt ne mrazivych... celý příspěvek >
Vylamování květů u mladých stromků, 6.7.2013
Poznámku o tom, že by pan Wimpi měl Silwetem zkusit mýt nádobí jsem myslel v nadsazce. Je dobre si uvedomit, ze jednoucelove smacedlo a saponat nejsou jedno a totez. Nejlepe, kdyz si kazdy, obdobne jako pan Wimpi, vyzkousi a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika