Příspěvky uživatele - 140.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na Mandelinku bramborovou?, 6.7.2013
zabírá Vám letos nějaký postřik na mandelinku? Ja stříkal mospilanem a žádná nepadla. Včera jsem stříkal karatem a též nic. Vesele si žerou dál. Dneska jsem se už naštval a začal ručně sbírat.  Miulý rok jsem je postříkal a do dvou hodin začli... celý příspěvek >
Jak rozmnožit rybičky?, 16.6.2013
mam v jezirku hejno 10 karasku. Jsou uz vic jak 3 roky stary. Cetl jsem, ze uz dvouleti se muzou vytrit. Chtel jsem se zeptat, co jim poskytnout, aby se jim darilo dobre romnozovat. 
Plot z hobby marketu, 18.3.2013
chtel bych ozivit toto tema. Mam stejnou otazku. Jakou vydrz ma kovany pozinkovany plot s praskovym naterem?  Diky za kazdou odpoved
Thuje co rady vlhkost, 9.11.2012
neznáte nějaký druh thůjí na živý plot, kterým nevadí hodně vlhká půda? Mam živý plot z kopce a ty níž položeně se mi vždy utopí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika