|
Příspěvky uživatele - 88.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 22.3.2013 Tak to je vždy ten případ, po kterém okamžitě navštěvuju ešopy, a v duchu na své zahradě hledám o kousek místa navíc.Jenže -není(!!!)No uznejte sami, že sadit stromky metrapůl od sebe je čiré šílenství se zoufalstvím dokupy.Moc Vám to Petře přeju,... celý příspěvek > |  | Namrzlé mladé jabloně po výsadbě, 22.3.2013 Ty dvě silnější podnože by se s tímto poškozením mohly vyrovnat relatívně lépe,a nikde není psáno že i M9 se s tím nepopere.Teprve čas ukáže, jak silné poškození je, a zda je zasažen i kmínek.Pokud budou stromky stávkovat i nadále, je možné, že... celý příspěvek > |  |
|  | Namrzlé mladé jabloně po výsadbě, 22.3.2013 Ano tyto hnědé prostředky výhonů má na příčině mráz.Taky jsem se s tím setkal při roubování.Některé rouby se s tím popraly, a rostou, a některé nevyrašily vůbec.
Jestli Vaše výhony přežily, a rostou i když slaběji, tak je nechte.Časem přibude... celý příspěvek > |  | Náhrada za Oleokol, 22.3.2013 Nevím jestli špatně hledám pane Vlastimile, nebo je to zapřičiněno mou slepotou, ale ať dělám co dělám na stránkách Biocontu žádný Madex nalézt nemohu.Našel jsem ho jinde, a při nejbližší příležitosti se na něho podívám blíže.Souhlasím s názorem, že... celý příspěvek > |  | Spring Crest, 21.3.2013 Takže jste si přece tu upoceně překonanou Springcrest objednal... no sláva... sláva proto, že budete mít výhodu porovnání s časnějším Harbingrem.Já už asi né.Letos už Springbelle neměli, nebo taky vymrzla?Ještě by mě zajímalo pane Petře, kde se píše... celý příspěvek > |  | Náhrada za Oleokol, 21.3.2013 Vadí mi sběr popadaných červivých krásně narostlých plodů,je mi jich líto vyhazovat, ale co s nimi.Každodenní sběr a vyhazování poškozených plodů mě vyčerpává-ne jenom fyzicky.Mošt ani jablkovici nedělám, a ohryzávat červivé jablka už nechci, leckdy... celý příspěvek > |  | Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 21.3.2013 Velmi mělce sadím třeba meruňky, které mají rády větší provzdušnění půdy.V takovém případě k nim na zimu nasypu jemný písek(půl až jeden kýbl),který slouží jako izolant i jako prostředek k vylehčení půdy.I v případě časného jarního sázení je to... celý příspěvek > |  | Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 21.3.2013 Jarní mrazy uškodí jen nakvetlým stromkům, které čekají úrodu, což se Vás netýká.Nemusíte mít obavu že by tyto poklesy teplot uškodily nově zasazeným stromkům.To by musela teplota spadnout pod dvacet stupňů, aby poškodila stromky ve dřevě, což... celý příspěvek > |  | Tophit, 21.3.2013  Je jaro, a jak už to bývá, tak v tuto se ve mě probouzejí chutě.Už jsem prošel zahradu křížem krážem abych obeznal zda mám letos nějaké šance.A musím říci, že se to nevyvíjí vůbec špatně.Jsem letos zvědavý i na Tophit, kde poslední úroda byla před... celý příspěvek > |  | Spring Crest, 21.3.2013 ...a zatím se sem protlačil upoceně a s vypětím všech sil pouze Springcrest, který už je, jak se píše, ale dávno překonaný.
Tak to ani nevím, že už je Springcrest překonaný.To píšete p.Petře proč, a už jste si ho pořídil?Vždyť nedávno jste... celý příspěvek > |  |
|  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 19.3.2013 Jj to je škoda... už jsme čekali zprávy typu""Právě jsem se vrátil z eseseser... podařilo se navázat těsnější vztahy s ruským venkovem... dozvěděl jsem se, jak to dělají jinde, abychom taky stihli pochytat větší sumy teplot už na jaře-budeme prodávat... celý příspěvek > |  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 19.3.2013 Tak nám úspěšně pokračuje zima a sněhu je i tady v Polabí "něúrekom". Ale co je to proti zimě v mé oblíbené východosibiřské destinaci Ojmjakon, kde se teploty po celou zimu pohybují kolem -50°C.
U nás se sice teploty drží stabilně pod nulou, ale... celý příspěvek > |  | Broskvoň Regina, 18.3.2013 Když bych se chtěl odpovědi vyhnout, tak bych řekl-"aby mohlo něco vyhrát, muselo jiné prohrát.Nemám tolik místa, abych si mohl dovolit více pro mě nejistých pozdních odrůd, ale s tou Suncrest jsem to risknul na základě její recencí, taky slabšímu... celý příspěvek > |  | Broskvoň Regina, 18.3.2013 Ano tam jsem ji našel taky já, ale mají tam hrozně draho.Pokud se ovšem nejedná o víceročné výpěstky, což by mnozí ocenili.V takovém případě by se vůbec o předraženosti nejednalo.Protože takové víceleté stromky by ušetřily mnoho času, peněz,nervů, a... celý příspěvek > |  | Stará jabloň - jak stříhat, 18.3.2013 Dobrý den pane PP, vůbec jsem nereagoval na Váš přízpěvek, ani jsem nekritizoval, a jak Vy říkáte neohrnoval nos nad stránkou pana Bočka, kterou jste tady podsunul.Naopak si myslím, že takové praktické rady a návody řezu a tvarování ov. dřevin jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|