Příspěvky uživatele - 147.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 24.4.2017
Průměr kmene je odhadem 60cm, strom vitální, přeseknutí kořene zhruba 0,8m od stromu, v místě je složitější kořenový uzel. Dotaz byl, jelikož kamarád z podobného důvodu také přesekl povrchový kořen vitální starší třešně a ta mu do 4 let... celý příspěvek >
Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 24.4.2017
"Píchnout" se nožem do tepny může být po létech veselá historka :o)
Filtrace z IBC kontejneru, 4.7.2013
Děkuji, přepad nebude problém. Určiťe ho vytvořím. Ještě se zeptám, napsal jste, že není zrovnoměrnění průtoku možná žádoucí. Bylo by lepší umístit bioakvacit ve formě nařezaných kůsů? Domníval jsem se, že je lepší donutit veškerou vodu přes medium... celý příspěvek >
Filtrace z IBC kontejneru, 4.7.2013
Dobrý den pane Hrkale, děkuji za komentář, bioakvacit jsem umistil s ohledem na zrovnomernení průtoku vrstvou husích krků, logicky mě to tak napadlo, možná to je zbytečné. Bioakvacit jsem dále umístil s ohledem k jeho obrovske bio ploše. Určitě má... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika