Příspěvky uživatele - 60.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014
U já jsem zvyklý se vyjadřovat na rovinu. A věřte, že v naší rodině, kde je řezníků a uzenářů jak máku je každý takový produkt podroben velmi přísné kritice, možná větší, než by si člověk i přál a musím říct, že zatím jsem na svoji "práci" moc... celý příspěvek >
Četl jsem tu diskusi a musím uvést na pravou míru jednu věc- to tři hodiny uzení jsem myslel pouze na maso, které se dává do sklenic či konzerv, kde se ještě pak vaří v rámci sterilizace. Maso co udím pro přímou spotřebu nebo na zamražení, to udím... celý příspěvek >
Já vám říkám, že mohou. Mám to vyzkoušeno. Ideální je 3 týdny. Více nemá smysl. Rozhodně nelžu, nemám k tomu důvod.  A ještě jedna věc- česnek je lepší mačkaný, ne krájený, jak tu někdo psal.
ad 1 souhlas, jistě musí vychladnout, a odležet. Souhlasím, jen jsem oponoval těm dvou dnům. ad2 ano, ale dělat 2kg kusy ana uzení je zbytečnost. Rozhodně doporučuji nadělat menší šrůtky, výsledek je lepší- odzkoušeno. A 3dny? To jsem nikde... celý příspěvek >
Vy píšete svoje vzpomínky, já svoji praxi. Chovám ročně cca 12 prasat, z těch cca 7 zabijím a zpracovávám v rámci rodiny. Rozhodně není kvalita mých výrobků suprmarketingová, jak píšete. Pokud něco děláte nějak, a pak přejdete na jiný způsob, který... celý příspěvek >
Jiří Kohoutek- co Vám mám vysvětlovat? Vysvětlete mi spíše vy, proč to děláte tak složitě? Vodu na lák jsem přestal převařovat cca před pěti léty- výsledek? Naprosto stejný, jako když jsem převařoval. Nekazí se, chuť stejná, Prostě se nic... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 4.1.2014
Myslím, že se mýlíte. Nemá cenu nechat maso viset dva dny. Proč? Nemá smysl nakládat maso na 6 týdnů. Stačí tři. Nemá smysl udit maso 4 dny, pokud je zavařujete. Na zavařování stačí udit 1-3 hodiny. A pokud se maso solí nasucho a pak... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 1.1.2014
Nakládat vepřové maso na 5,6,8 týdnů je zbytečnost. Maso je i po 14ti dnech, neřku-li po 3 týdnech proleželé a skřehlé a delší doba už vůbec ničemu nepomůže. Vyzkoušejte, uvodíte...
Moruše převislá, 4.7.2013
Krásnou moruši převislou roubovanou "PENDULA",  výška kmínku 1.2 m i s plody jsem koupila v pondělí 1.7.2013 v brněnském zahradnictví u Mašků v Králově Poli za 240,- Kč. Alena
Pomoc při práci na pozemku odpovídajícímu věcnému břemeni, 24.9.2010
Obhospodařuji oplocenou část zahrady, která není v mém vlastnictví, ale na základě smlouvy o věcném břemeni mám právo tento pozemek užívat. Je mi 72 roků, práce na zahradě mne baví, ale již mi nestačí síly.Chci teď na podzim požádat vnuka, aby mi s... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika