Příspěvky uživatele - 154.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 16.7.2013
Je to stredne skorá až neskorá odroda. Záleží veľmi na tom, kde je postavená, čím viac slnka, tým zrelšie plody, ďalej záleží aj na hnojení, čím lepšie hnojenie, tým skôr je zber.
Žlté škvrny na listoch Bejbina F1, 15.7.2013
Upokojili ste ma pane Mirku, Bejbino som dal preventívne na strechu na opačnú stranu od ostatných, keby niečo. Vravíte, že to môže byť dusíkom? Dusíka dávam totiž minimum. Hnojím v pomere N1 : P2 : K6 Druhú polovicu 20 litrového kýbla... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Dnešná úroda zo strechy: 60 ks Idyll a 20 ks žltej chutnej odrody, pôvodne zo semna vybratého z Perunu, ale nemá to ani tvar Perunu, ani chuť, ani farbu. Chuť je jemná, výborná, sladká. Na balkóne dnes dozrel 8 cm veľký plod Kumato, nad ním sú 2... celý příspěvek >
Hnědý spodek rajčete, 15.7.2013
Mne sa toto stalo minulý rok aj na guľatých plodoch, ale tento rok hlavne na podlhovastých, oválne plody takto postihnuté som našiel len dva, obe Stupické.
Žlté škvrny na listoch Bejbina F1, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Ľudia dobrí, prosím vás, čo je to za chorobu? Má to len jedniná rastlina Bejbino F1, zasiahnutá je spodná časť listov rastliny, vrchná je zatiaľ v poriadku. Ostatné rastliny sú zdravé. Preventívne odnesiem rastlinu na strechu ďaleko od... celý příspěvek >
Začátečník - pěstování rajčat, 13.7.2013
Osobne slepačince zapracujem do zeme, vyhnem sa tak smradu a hlavne množeniu múch.
Plody na rajčatech nerostou, 12.7.2013
Tak pridám aj ja niečo zo svojich skúseností: Tento rok mám na balkóne 2 rastliny ildi a jednu som si dal do izby za parapet. Vzrast mali aj balkónové aj tá v izbe rovnaký, rovnako počet kvetov, ale zatiaľ, čo balkónové ildi z kvetov... celý příspěvek >
Moc květů lldi, odstranit listy?, 12.7.2013
U ostatných tyčkových odstraňujem, ildi má málo olistenia a sú pomerne kompaktné, naviac idem na maximálny výnos, čo to dá, nezaberajú veľa miesta zatiaľ. Rastliny, ako sa zdá sú schopné udržať stovky plodov, tak zistím, aké sú ich limity a treba... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 12.7.2013
Len tretiu sezónu, tá prvá spočívala v pestovaní jednej jedinej rastliny, ktorá vyrástla na balkóne zo zeme, do ktorej som hodil hnilú rajčinu z hypermarketu :) Takže v podstate len druhá sezóna, minulý rok som pestoval len zo semienok vybratých z... celý příspěvek >
Rajčata - fleky na listech - co to je?, 12.7.2013
Pane Mirku, tieto isté potovry som mal aj minulý rok, hoci som nezistil, o čo sa jedná, Actara ich zabila pomerne rýchlo. Podľa mňa sú to ale mšice/vošky.
Začátečník - pěstování rajčat, 12.7.2013
Krútenie listov má viac príčin, môžeme len hádať... ale kedže je to len na malej časti, neriešil by som to. Tornádo F1 vedťe len na jeden výhon, majú obrovskú listovú plochu, teda aj viac odparujú, máte ich len v 10-litrových nádobách, takže to... celý příspěvek >
Nonstop voda v podmisce? Rajče v květináči, 12.7.2013
Pokiaľ zalievate len do podmisky, nikdy im nebude vadiť voda v nej, pôda si vezme len toľko, koľko potrebuje, navrchu bude mierne suchá, ale to nevadí, ja takto zalievam niektoré rastliny a veľmi im to vyhovuje.
Sklizeň rajčat 2013, 12.7.2013 Obsahuje fotku
U nás na Slovensku som myslel konkrétne v Bratislave, toto leto je veľmi mierne, žiadne vysoké teploty, rajčinám sa darí. No, ja som si dnes dal ďalšie dva plody Kumata a chuť nevýrazná, je to ale zo spodného vijanu, ktorý rástol dlho a v zlom... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 11.7.2013
Rada znela: Vertimec 018 EC Preventívne nestriekajte, prvý postrek spravte pri prvom výskyte svilušiek, to poznáte ľahko podľa bielych bodiek na listoch.
Moc květů lldi, odstranit listy?, 11.7.2013
Nie, každá rastlina je v jednej nádobe, len sú postavené na balkóne vedľa seba. Na ildi som zatiaľ neodstraňoval žiadne listy, okrem napadnutých sviluškami, ani zálistky.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika