|
Příspěvky uživatele - 176.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 4.9.2013 Děkuju moc všem za reakce, jako začátečník jsem vděčná za každou radu. Koukám, že v tom nejsem sama viz. příspěvěk od Tulipánek. No příští rok nenechám nic náhodě a asi zvolím preventivní chemickou pomoc :-) Tohle byla rána pod pás během jediného... celý příspěvek > |  | Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 2.9.2013  Zdravím. Letos jsem se prvním rokem pokusila o rajčata. Konkrétně Darinka F1 - červená keříčková a Ildi - žlutá tyčková. Žlutá se ještě drží, ale ta červená mají problém. Dokáže mi někdo podle fotek říct, co se stalo? 23.8.2013 keříky úplně v... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013  Jsem vám všem pěkně zamotala hlavu se Stelou, ale v původním příspěvku jsem skutečně psala Stela - jabloň. To jsem čerpala z těch opršených cedulek, bylo tam vidět jen Stela a já to po zimě vyhodnotila jako jabloň - mám jich tam nejvíc a v tu dobu... celý příspěvek > |  | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 Zahrada nebyla udržována desítky let, teď se tam plahočíme třetím rokem. Chápu, že tři nebo pět let je v životě zahrady skoro nic. To už jsem za ty tři roky pochopila a beru na vědomí, že to je celoživotní úvazek a péče, která snad jednou bude aspoň... celý příspěvek > |  | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 Díky Vám Lído za všímavost, díky chaotickému zapsání pozic stromků jsem to smíchala dohromady. Už jsem našla jejich přesné popisky, jaké odrůdy se kupovaly. Broskve - Sunheaven, Meruňky - Karola, Velkopavlovická, Slivoně - Zelená renklóda a... celý příspěvek > |  | Choroba ovocného stromu?, 15.7.2013 Určitě to beru na vědomí, že skutečnost je jiná než na obrázku, asi jako modelky v časopisech :-) Jen jako nezkušená se bojím, aby ta práce a piplačka nepřišla nazmar. Rozhodně beru na vědomí, že to chce cílenou a vytrvalou celoroční péči :-) Bohužel... celý příspěvek > |  | Choroba ovocného stromu?, 3.7.2013 Děkuji moc za odpovědi! |  | Choroba ovocného stromu?, 2.7.2013  Dobrý den,
se zahradou teprve začínám, proto se omlouvám, bude-li dotaz zdlouhavý.
Na úvod chci říct, jak to se zahradou je:
Zahrada byla desítky let neudržována, loni se po dvou letech plahočení podařilo dostat vše pod kontrolu - v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|