|
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 31.1.2014 Neviem kde o tom bolo... ale skuste nam jednou vetou... preco su nejake latky povolene do sadov a nepovolene pre drobnych pestovatelov. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 31.1.2014 Ak to zopakujete 100 krat presne vyhodnotite vahu urodenych rajcin, mozeme zacat tomu verit. Na zaklade jednej sezony tazko. Ja som k rajcinam nevysadil nic, nic som v pestovani nemenil, a aj tak to bol iny rok... ina uroda, ina kvalita... |
 |
|
 |
Odrody naších dedov a pradedov, 29.1.2014 Kolko ludi tolko chuti. Slivky idu hockde na kopaniciach, ale broskyne boli vzdy vzacnost, aj kvoli chorobam a kvoli nie vzdy a vsade priaznivym podmienkam na pestovanie. Marhule boli menej vzacne ako broskyne, ale situacia sa asi otaca. Spravidla... celý příspěvek > |
 |
Archivovanie palenky alebo dozrievanie v dubovom sude, 28.1.2014 Neskusil niekto sudy z morusoveho dreva? Vraj to bola specialita este z davnych cias |
 |
Zeolit, 20.1.2014 Niekedy je dolezitejsia kvalita ako objem. Verim, ze 10 kubikove jazierka sa daju kvalitne filtrovat aj bez kubikovej filtracie. Iste, byt predajcom, mozno tvrdim, ze filtracia ma byt 10 x vacsia... ak by mi to zakaznici zozrali. |
 |
Papírák, 20.1.2014 Skusal uz niekto zahradny drvic? |
 |
Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014 Uz sa to tu pisalo, ze existuju vykonne led na pestovanie rastin. Maju cervenu aj modru zlozku a svietia samozrejme tak ruzovo fialovo. Jedinou nevyhodou takych led je, ze su velmi drahe. Ale ani to nemusi byt celkom pravda, ked si vezmete, ze... celý příspěvek > |
 |
Leze česnek, 13.1.2014 U nas dnes mrzlo a to dost... BA, minus 6. |
 |
Odrody naších dedov a pradedov, 9.1.2014 Moze to byt jednotvarne, ale je to realita. Slachtenie je dolhodoba nakladna praca a ako konicek pre krasu sa to robi tazko. Niekto tu pracu musi zaplatit. Par nadsencov tu na fore slachtitela nezaplati. Toto sa dalo za sociku a mozno vtedy vznikli... celý příspěvek > |
 |
Čištění pomocí bakterií - zkušenosti od jinud, 18.12.2013 Pomáhať rastlinám by sa dalo jemným postrekom na list. Kontaminácia vody by bola len minimálna. Možno by rastlinky lepšie bojovali s riasami. Ja som počul názor, že skutočne účinné sú len ponorené rastliny (ale nie lekná). A tiež som počul, že... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 11.12.2013 Len blazon by daval vodu z pracky alebo umyvacky do zahrady. Jedine na hubenie hmyzu rastlin... resp. vsetkeho ziveho. |
 |
Jak nejlépe vytápět, 10.12.2013 Pocul som o firme, ktora toto vyrabala a veselo predavala, ale so statnou dotaciou. (Asi nejaky EU tunel) Ked dotacia skoncila, peletky zacali byt nepredajne. |
 |
Síran, sůl, 6.12.2013 S predajom tony hnojiva je ina praca, zdvihnete telefon, ziskate informacie o cene, dovezu vam tony kam potrebujete a zaplatite fakturu. S predajom 1 kg baleni, je to ina story, musite nabalit do 1 kg baleni, rozvozit do velkoskladov, zo skladov do... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 4.12.2013 Vy si to precitajte znova, pise sa tam:
"...vyrábajú svoje kopčeky zeminy v ranných alebo poobedňajších celých a nepárnych hodinách..." |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 2.12.2013 Čomu sa čudujete? To sa dá jednoducho vysvetliť. Na dedine odbíjajú zvony, krtko spanikári a začne hrabať ako nepríčetný. Alebo je jednoducho zvedavý čo je to za bim bam a ide pozrieť. Medzi 9-17 je pracovný čas aj pre krtka a tak nemá čas loziť... celý příspěvek > |
 |