Příspěvky uživatele - 105.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 31.1.2014
Neviem kde o tom bolo... ale skuste nam jednou vetou... preco su nejake latky povolene do sadov a nepovolene pre drobnych pestovatelov.
Rajčata pro sezónu 2014, 31.1.2014
Ak to zopakujete 100 krat presne vyhodnotite vahu urodenych rajcin, mozeme zacat tomu verit. Na zaklade jednej sezony tazko. Ja som k rajcinam nevysadil nic, nic som v pestovani nemenil, a aj tak to bol iny rok... ina uroda, ina kvalita...
Odrody naších dedov a pradedov, 29.1.2014
Kolko ludi tolko chuti. Slivky idu hockde na kopaniciach, ale broskyne boli vzdy vzacnost, aj kvoli chorobam a kvoli nie vzdy a vsade priaznivym podmienkam na pestovanie. Marhule boli menej vzacne ako broskyne, ale situacia sa asi otaca. Spravidla... celý příspěvek >
Archivovanie palenky alebo dozrievanie v dubovom sude, 28.1.2014
Neskusil niekto sudy z morusoveho dreva? Vraj to bola specialita este z davnych cias 
Zeolit, 20.1.2014
Niekedy je dolezitejsia kvalita ako objem. Verim, ze 10 kubikove jazierka sa daju kvalitne filtrovat aj bez kubikovej filtracie. Iste, byt predajcom, mozno tvrdim, ze filtracia ma byt 10 x vacsia... ak by mi to zakaznici zozrali.
Papírák, 20.1.2014
Skusal uz niekto zahradny drvic? 
Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014
Uz sa to tu pisalo, ze existuju vykonne led na pestovanie rastin. Maju cervenu aj modru zlozku a svietia samozrejme tak ruzovo fialovo. Jedinou nevyhodou takych led je, ze su velmi drahe. Ale ani to nemusi byt celkom pravda, ked si vezmete, ze... celý příspěvek >
Leze česnek, 13.1.2014
U nas dnes mrzlo a to dost... BA, minus 6.
Odrody naších dedov a pradedov, 9.1.2014
Moze to byt jednotvarne, ale je to realita. Slachtenie je dolhodoba nakladna praca a ako konicek pre krasu sa to robi tazko. Niekto tu pracu musi zaplatit. Par nadsencov tu na fore slachtitela nezaplati. Toto sa dalo za sociku a mozno vtedy vznikli... celý příspěvek >
Čištění pomocí bakterií - zkušenosti od jinud, 18.12.2013
Pomáhať rastlinám by sa dalo jemným postrekom na list. Kontaminácia vody by bola len minimálna. Možno by rastlinky lepšie bojovali s riasami. Ja som počul názor, že skutočne účinné sú len ponorené rastliny (ale nie lekná). A tiež som počul, že... celý příspěvek >
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 11.12.2013
Len blazon by daval vodu z pracky alebo umyvacky do zahrady. Jedine na hubenie hmyzu rastlin... resp. vsetkeho ziveho.
Jak nejlépe vytápět, 10.12.2013
Pocul som o firme, ktora toto vyrabala a veselo predavala, ale so statnou dotaciou. (Asi nejaky EU tunel) Ked dotacia skoncila, peletky zacali byt nepredajne. 
Síran, sůl, 6.12.2013
S predajom tony hnojiva je ina praca, zdvihnete telefon, ziskate informacie o cene, dovezu vam tony kam potrebujete a zaplatite fakturu. S predajom 1 kg baleni, je to ina story, musite nabalit do 1 kg baleni, rozvozit do velkoskladov, zo skladov do... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 4.12.2013
Vy si to precitajte znova, pise sa tam:  "...vyrábajú svoje kopčeky zeminy v ranných alebo poobedňajších celých a nepárnych hodinách..."
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 2.12.2013
Čomu sa čudujete? To sa dá jednoducho vysvetliť. Na dedine odbíjajú zvony, krtko spanikári a začne hrabať ako nepríčetný. Alebo je jednoducho zvedavý čo je to za bim bam a ide pozrieť. Medzi 9-17 je pracovný čas aj pre krtka a tak nemá čas loziť... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika