|
Příspěvky uživatele - 193.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2013 pardon, prispevok bol reakcia na iny prispevok |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2013 nic mu nie je, az na to ze tam je momentalne len jedna mala rajcina.
ak by to bola cisto iba vlastnost odrody krutili by sa listy aj susedovi, ktoremu som priesady poskytol |  |
|  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2013  posielam foto, vpredu poskodena rastlina, v pozadi ine odrody plne plodov, avsak pestovane rovnakym sposobom, teda na komposte a hnojene granulatom - slepacince
zjavne je to dost zavisle od odrody, rovnako mam poskodene vsetky rastliny danej... celý příspěvek > |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 2.7.2013 ja som pod rajciny tento rok daval kompost kupovany vo vreci z hornbachu a pravidelne som ich prihnojoval slepacincami tiez z vriec z hornbachu. z 20 rastlin vysadenych v jednej lokalite mam 3 ks (vsetky jednej odrody) ktore maju totalne pokrutene... celý příspěvek > |  | Rubinola nerastie - zakrpatene listy, 17.9.2012 No ten zostrih na buduci rok urcite vyskusam. Obavam sa vsak ze nepomoze. Neviem preco, ale mam taky pocit, ze to bude nejaky zavazny zdravotny problem, zial neviem aky.
Ak zostrih pomoze, urcite dam vediet.
Juraj |  |
 |
|
|
|