Příspěvky uživatele - 116.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Duo hrušeň, 26.8.2013
Dobry den, take jsem se v roce 2011 ptala, jestli ma nekdo zkusenosti s DUO odrudami, zasadila jsem tenkrat jabloň duett od Starkla a letos ma prvni a jediny plod. Strom ale nabral letos na rustu. Zaplodily nekomu obe odrudy naraz? Hrusen Duo... celý příspěvek >
Slimáci, 1.7.2013
Dobry den, poradil by mi nekdo, jak zabranit pozirani Afrikanu (Aksamitniku)? Slimaci je poziraji jak v zahonech, tak v kvetinacich. Travnik sekame nakratko, stejne jsou Afrikani uplne bez listku, jen pahylky - a to jsou i v suche mulcovaci kure - i... celý příspěvek >
Usychání špiček/větví stromů, 21.5.2012
Dobry den, jsem ze stejne vesnice, take to pozoruji. Obavam se, ze za to muze ovzdusi z kaucukovny z Kralup. Take je zde hodne sucho - Vltava stahne veskre deste k sobe. Zahradniceni zdar!
Jabloň Duett (duo), 2.12.2011
Dekuji za informace. Proc vadi zatravneny pozemek? Ovocne stromy jsou prece bezne videt v zahradach v travniku. Nase duo jablon ma nezatravnene kolo v travniku, to by nemelo vadit? O strikani proti strupovitosti jsem nevedela, dekuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika