Příspěvky uživatele - 148.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skore zemiaky - vlastna uroda, 12.6.2013
Asi malo diskutujucich pestuje zemiaky. 
Odrůda rajčete, 12.6.2013
Dobry den, s cim porovnavate chut? Zaujima ma to preto, lebo pred par rokmi, som Tornado prestal pestovat, prave kôli chuti a ciastocne kôli praskaniu.
Rajčata a zálistky - otázky, 11.6.2013
Foto 1 ok, na druhej foto by som vystipol ten zalistok ktory rastie do boku, je tam jasne poznat, ktory je hlavy vyhonok, a ktory je bocny zalistok.
Rajčata a zálistky - otázky, 11.6.2013
Skusim: 1.) Ja u tyckovych vylamujem do vysky opory 2.) Ked sa rozvetvuju, znamena ze bol ponechany zalistok 3.) Skôr zacnu dozrievat, rastliny nie su take huste (plesen), plody su vetsie atd.
Skore zemiaky - vlastna uroda, 11.6.2013
Konzumujete uz niekto zemiaky z vlastnej urody? Ak ano, kde ich pestujete, kedy ste ich sadili a ake mate odrody? Ja som sadil Bellarosu a Anuschku 20.4, par dni dozadu rozkvitli, no asi je to este priskoro zacat kopat...
Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 10.6.2013
Ja pocas vegetacie zasadne zberam iba plody ktore uplne dozrejju na rastline. Inak KUKY a ostatny, na nejakom zahranicnom fore, som sa docital ze niektory ludia ked uz konci sezona, nozikom obrezu v zemi rastline korene, vraj potom plody ktore... celý příspěvek >
Kdy nejpozději lze zasadit brambory, 10.6.2013
Nemam to odskusane, ale môj nazor je ze ak im doprajete pozadovanu agrotechniku, tak do zimy isto narastu.
Jak se dělají hybridní rajčata, 9.6.2013
Keby som tymto spôsobom skrizil napr. beefmaster s bejbinom, vznikla by mi nova hybridna odroda, alebo je to blbost? Dalsia otazka, bolo by jedno ci by som pouzil ako matersku odrodu, bejbino alebo beefmaster? Myslim ci by vzniklo rovnake potomstvo.
Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 9.6.2013
Ja zijem cely cas v tom ze podla missouri spôsobu sa zalistky nevystipuju cele, ale az dajme tomu za druhym listkom.
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013
Solaris a Osceola muscat zacali vcera kvitnut.
Poškození Roundapem, 9.6.2013
No ked zezloutly, a dalej nevegetuju, tak uroda nebude.
Postřik na rajčata ochranná lhůta, 9.6.2013
Dalsia vec je ze ono je to v rôznych statoch, rôzne.
Zastipovanie zalistkov rajciny, 7.6.2013
Je to ok, spôsob pestovania zalezi aj na konkretnej odrode.
Sú to vošky?, 7.6.2013
Ci pomaha vyluh z kopriv odskusane nemam, no skuste to na jednom stromceku a dajte vediet, ved za skusku nic nedate.
Sú to vošky?, 7.6.2013
Ano, zdeformovane konce mozte zastrihnut, postrek Mospilan alebo Calypso.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika