Příspěvky uživatele - 69.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Schnoucí Clematis, 10.7.2013
Díky a čím stříkat?
Schnoucí Clematis, 10.7.2013 Obsahuje fotku
Takhle mi začal vadnou letos zasaný plamének, normálně povyrostl, vykvetl a teď vypadá takhle:-(Je zasazený u plotu, kde je dalších několik (ty jsou tam už více let), je na slunci, nohy má ve stínu, zalévám přiměřeně. Co to může být adá se ještě... celý příspěvek >
Choroba broskvoně, 10.7.2013 Obsahuje fotku
Naši broskvoni schnou konce větví a plody, ale jen ty na koncích - listí opadává, plody svrasknou, zhnědnou. Co to může být?
Kde sehnat odrůdu angreštu Šolcova naděje?, 30.6.2013
Moc děkuji!
Šolcovu naději jsem kdysi měla a byl to výborný angrešt. Stále mám i 2 Zlaté fíky, které také nejsou rezistentní a chutí se jim nic nevyrovná. Prostě ho 2x stříknu proti padlí a stačí to. Přemýšlím i o Citronovém obřím a Bílém nádherném.  Mám i... celý příspěvek >
Většinu zahradnictví v Praze a okolí, kde bydlím, jsem navštívila, mají jen moderní rezistentní odrůdy. Na netu jsem nenašla žádné zahradnictví, které by posílalo Šolcovu naději na dobírku. Takže podobné rady o pohodlnosti jsou trochu z cesty.... celý příspěvek >
??
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika