Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 26.7.2013
no Anno (mj.vše nejlepší k svátku), i mně se zdá o rajčatech, jen cherry jsou zralé, nicméně právě rajčata mají letos vůbec ze všech plodin největší skluz
Melounoviště 2013, 25.7.2013
já tedy dneska během opylování jednotl.odrůd jsem některé loisty radši otrhal a uvidím co se bude dít dále... vloni vydržely až na konec září
Melounoviště 2013, 25.7.2013 Obsahuje fotku
tak nekolik plodu se jiz ukazalo, velikost asi jako grep
Papriky - 2013, 25.7.2013 Obsahuje fotku
zatím venku nejsou červené, ale ty amy a pcr se daji jist uz ted :)
Lilkoviště, 24.7.2013 Obsahuje fotku
tak zde jsou
Choroba hrušiek, 24.7.2013
díky Václave za info, takže bude dobré to nyní něčím postříkat? bio přípravky asi nepomohou, že?
Choroba révy, 24.7.2013
vůbec Hycoly jsou velmi dobrá hnojiva, a navíc není to žádná velká chemie, bva naopak, treba Hycol Z na zeleninu je perfektní a cenově jeste lepsi, v podstate takova nahrada za lignohumát... Hycol K potrebuji na sileny deficit po destich.
Choroba révy, 24.7.2013
nevíte zda jsou to oni?
Choroba révy, 23.7.2013
když už je vás tu více od jihu, rád bych vás požádal, zda jste si nevšimli u vašich prodejců, zda neprodávají přípravek Hycol K víno? díky všem za info
Řapíkatý celer, 23.7.2013
za poslední deset dní se velice hnuly, řapíkatý se bude sklízet tak koncem týdne, už je pěkný, navíc mám novou odrůdu a zdá se velice dobrá, pěkně tmavě zelená a málo odnožuje
Padlí na tykvich: ma smysl selektivne vylamat postizene listy?, 23.7.2013
já s padlím na cuketách má problémy až koncem září, to nemá cenu ani stříkat, ale chce to hlavně-dobrou polohu a správně zvolenou odrůdu a pak se jenom musí zalévat
Lilkoviště, 23.7.2013
já též sklidil, ale foto ještě nemám nafocené ty pplody jsou z odrůdy Český raný?
Choroba révy, 23.7.2013
no mně to skoro přijde jak úžeh
Choroba hrušiek, 23.7.2013
téma jsem nenasel nebo to nebylo presne ono
Choroba hrušiek, 23.7.2013
leda pri rezu, zvirata jej ohlodat nemohla, je vse olpoceno a i tak mají chrániče... zatim mi to prijde budto na chorobu nebo deficit nejakeho prvku, ale jen tipuji
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika