|
Příspěvky uživatele - 203.223
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém se zahradním traktorem Husqvarna CTH 210xp, 14.7.2013 Asi bych na Vašem místě prověřil vzduchový filtr |  | Jakou sekačku s variabilním pojezdem?, 28.6.2013 Mám už třetím rokem Hondu HRD 536 TX. Umí všechno, co požadujete, ale cena je mastná, hodně mastná. Ale mašina je výborná, jediný nedostatek je blbé uchycení bowdenu plynu, které časem ujíždí - ale nejde o nic, co by nespravil křížový šroubovák. |  |
|  | Strizne skrutky do frezy, 14.12.2012 Používám šestky šrouby v pevnostní třídě 6.6 se zápichem 0,8 mm. Vychází to tak akorát, menší ledové hroudy šrouby vydrží, kámen ho střihne. Zkoušel jsem třídu 4.6 a ohýbaly se. |  | Sněžná fréza, 2.12.2012 Dobrý den, na podobné rozměry se mi osvědčila Husqvarna 1130 STE, mám ji čtvrtým rokem a spokojenost veliká. Žádný drobek tfréza není (115 kilo), ale zvládá ji i moje celkem miniaturní manželka. Provozováno v Krkonoších. |  |
|
|
|