|
Příspěvky uživatele - 148.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013 Ja ho tento rok skusam pestovat na 2 vyhony, nakolko mi minuly rok prerastlo nad hlavu, a plody dozrievali aj celkom hore. Nebude to velmi huste? |  | Opad drobných plodů, 14.5.2013 Je mozne ze ta marhulka je len ciastocne samoopeliva alebo cudzoopeliva. |  |
|  | Opad drobných plodů, 14.5.2013 Aka je to odroda? |  | Pěstování rajčat 2013, 13.5.2013 Ahojte, aka orientacia radov je z hladiska co najlepsieho oslnenia, najlepsia? Uz sa to tu asi riesilo ale neviem to najst...
PS: Co myslite, bude spon 90x60 dostatocny ? Mam vela rastlin a malo miesta.
|  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 Skvely napad, asi pouzijem zelenu tieniacu siet. |  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 To uz nezistim, nakolko som sa rozhodol ze ho oddnes budem tvrdo ignorovat.
Vzdy ked idem okolo tych malin tak sa mi tisnu slzy do oci, a mrazi ma ked si predstavim, ze si to mohli a môzu odskakat aj ostatne ovocne dreviny. |  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 Tak sorry ze som spytal... bolo to zo zufalosti... |  | Rajčata ven?, 9.5.2013 Ja uz mam 10 ks v zemi, a pekne rastu. Ked budem mat cas, tak vysadim aj vsetku ostatnu plodovu zeleninu. (vychodne slovensko-420m.n.m). P.Z. |  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013  Takto nejak to vyzera. |  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013  Dobry den, ako postupovat v pripade, ak mi sused znicil herbicidom pas porastu (hlavne maliny), ktory bol v blizkosti plota?
Dohovorom to nema vyznam, nakolko si myslim ze on to ma v hlave trochu pomylene, tak ako postupovat dalej?
Dalsia... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|