Příspěvky uživatele - 148.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013
Ja ho tento rok skusam pestovat na 2 vyhony, nakolko mi minuly rok prerastlo nad hlavu, a plody dozrievali aj celkom hore. Nebude to velmi huste?
Opad drobných plodů, 14.5.2013
Je mozne ze ta marhulka je len ciastocne samoopeliva alebo cudzoopeliva.
Opad drobných plodů, 14.5.2013
Aka je to odroda?
Pěstování rajčat 2013, 13.5.2013
Ahojte, aka orientacia radov je z hladiska co najlepsieho oslnenia, najlepsia? Uz sa to tu asi riesilo ale neviem to najst... PS: Co myslite, bude spon 90x60 dostatocny  ? Mam vela rastlin a malo miesta. 
Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013
Skvely napad, asi pouzijem zelenu tieniacu siet.
To uz nezistim, nakolko som sa rozhodol ze ho oddnes budem tvrdo ignorovat. Vzdy ked idem okolo tych malin tak sa mi tisnu slzy do oci, a mrazi ma ked si predstavim, ze si to mohli a môzu odskakat aj ostatne ovocne dreviny. 
Tak sorry ze som spytal... bolo to zo zufalosti...
Rajčata ven?, 9.5.2013
Ja uz mam 10 ks v zemi, a pekne rastu. Ked budem mat cas, tak vysadim aj vsetku ostatnu plodovu zeleninu. (vychodne slovensko-420m.n.m). P.Z.
Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Takto nejak to vyzera.
Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Dobry den, ako postupovat v pripade, ak mi sused znicil herbicidom pas porastu (hlavne maliny), ktory bol v blizkosti plota? Dohovorom to nema vyznam, nakolko si myslim ze on to ma v hlave trochu pomylene, tak ako postupovat dalej? Dalsia... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika