|
Příspěvky uživatele - 148.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstranenie/zakratenie letorastov na konci maja, 22.5.2013 Zdravim, je vhodne teraz v tomto case, ked ma môj strom marhule prirastky asi 50cm, niektore nevhodne rastuce letorasty zakratit resp. cele odstranit, pripadne ist aj trochu do starsieho dreva? Alebo si narobim viacej skody, ako uzitku? |  | Pestovanie zemiakov - agrotechnika, 22.5.2013 Ale aku inu plodinu, aby som ju vyuzil a nemal s nou vela prace? Rozmer pola je nieco cez 40x7m, zemiaky pre vlastnu potrebu by mi stacili z tej dlzky asi 20 metrov, pestovat vzdy na celej ploche, a tak cast predat by sa mi asi neoplatilo. Ako by... celý příspěvek > |  |
|  | Pestovanie zemiakov - agrotechnika, 22.5.2013 Dobry den, naskytla sa mi moznost, pestovat zemiaky na poli ktore je velke 3a. No viem ze nie je dobre kazdy rok sadit zemiaky na tom istom mieste, preto som sa rozhodol ze by som kazdy rok pestoval iba na 1,5a, a dalsiu polku by som vzdy nechal... celý příspěvek > |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013 Dakujem vam obom, potesilo ma to. Pozrel som do diara, ale datum vysevu som si zabudol poznacit. No z hlavy viem ze to bolo niekedy v obdobi od 10.3 do 15.3, no na prvy krat mi niektore odrody vzisli velmi slabo (mal som ich v chladnej miestnosti) a... celý příspěvek > |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  Ja som naopak rad, ze som to riskol a vysadil pred mesiacom nejake priesady, v mojej nie priliz najlepsej lokalite.
Ten rozdiel oproti tym zasadenym pred tyzdnom je znacny, nakolko tie vysadene neskôr su suzovane silnym vetrom a suchom (v... celý příspěvek > |  | Vinič a slepice, 21.5.2013 Vybeh uz vetsi spravit nemôzem pre nedostatok miesta. Sliepky planujem 5-10ks, s tym ze krmivo a vodu budu mat pristupnu nonstop. P.Z. |  | Vinič a slepice, 21.5.2013 V poriadku dik, idem do toho. No na kmen asi aj tak pouzijem nejaku plastovu ochranu. |  | Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013 Ako si mam potom vysvetlit fakt, ze rajciny ktore som mal v tesnej blizkosti zemiakov, dostali plesen podstatne skôr? |  | Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013 Ja mam asi 100m od paradajok zemiaky, ked vidim na nich prve priznaky, tak dam prvy preventivny postrek, dalej podla pocasia.
Napr. minuly rok stacil ten jeden. |  | Rajčata ven?, 18.5.2013 Tak modely opät naznacuju, ze pride velka zmena, akokeby tej zimy tohto roku bolo malo, budem sledovat dalsie predpovede, no tie moje paradajky ktore boli vysadene von koncom aprila, uz maju aj 2cm plody. |  |
|  | Vinič a slepice, 17.5.2013 Ahojte planujem vybeh pre slepice asi 3x2m, kde su 4 hlavy vinica. Kmen maju vysoky asi 1,5 m ale aj tak rozmyslam ci ho nebudu poskodzovat, a ci ich pritomnost nebude mat negativny vplyv na ich rast a rodivost. Co myslite? P.Z. |  | Vinič a slepice, 16.5.2013 Ahojte planujem vybeh pre slepice asi 3x2m, kde su 4 hlavy vinica. Kmen maju vysoky asi 1,5 m ale aj tak rozmyslam ci ho nebudu poskodzovat, a ci ich pritomnost nebude mat negativny vplyv na ich rast a rodivost. Co myslite? |  | Květopas, 15.5.2013 U mna tento rok znicil kvetopas 90 percent kvetov, tak agresivne napadnutie kvetopasom som este nezazil, ach skoda ze som nepostriekal...
Neviem ci je na vine premnozenie, alebo slaba zima, no byvam pri lese a asi sa im tu zapacilo, na buduci rok... celý příspěvek > |  | Vylamování zálistků u rajčat u Bejbina, 15.5.2013 Tak ako pribrzdit rast, a zvysit plodnost v normalnej vyske? |  | Ostružiny a maliny - jak se starat?, 15.5.2013 Nechajte len niekolko ociek (uz asi listov) odspodu a nemilosrdne ich zastrihnite. |  |
 |
|
|
|