Příspěvky uživatele - 156.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konzumace smetaniku misto salatu, 1.2.2011
jsou vsechny druhy teto skupiny jedle, nebo jsou i nektere jedovate?.
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 23.11.2010
Dobry den ta dyne mne velmi zaujala. V ninulych letech jsem mel butternut, ale asi je prilis nachylna na teplo a nikdy nebyla na chut takova jako od rakusanu, letos jsem zjistil ze mnohem lepsi je hokkaido-chutove a jednak se nemusi loupat a take... celý příspěvek >
Cuketa ve skleníku, 19.10.2010
Zkousel sem to, neslo to. Zabere spoustu mista a plody zahnivaly. Lilek stal za houby vevnitr i venku. Mozna nejaka dýně se tak da s uspechem pestovat...(?)
Jaka bude kvalita ornice exhumovane po 15letech?, 19.10.2010
Tak sem kopal jeste jinde. Vrstva dokonaleho jilu je na pozemku vetsinou tlusta 35cm, hloubeji zlutice prechazi v tmave hnedou. Te jil je docela nepropustny, po destich je napr povrch rozmaceny, kdezto dno metroveho vykopu zustava suche. Jeste je... celý příspěvek >
Vylezl mi zapomenuty cesnek, 19.10.2010
Ahoj na zahone kde se pestoval cesnek, zustalo par desite strouzku zapomenuto a vyrazil z nich opet cesnek. A ted nevim: pokud ho ted vytrham, budou takove strouzky vhodne ke konzumaci?...nebo ho mam nechat dele treba az do jara... Zase na celou... celý příspěvek >
Skladovani cuket, 6.10.2010
Vsiml jsem si ze jeden znamy ma cukety v dobrem stavu jeste i v kvetnu, vydrzi mu dele nez tykve. Asi plati, ze cim prerostlejsi cuketa tim dele vydrzi. Je vhodne je skladovat podobne jako cukety v sussim sklepe? (jina varinta je vlhky jablecny... celý příspěvek >
Uhnivani stopek u dyni ve sklepe, 12.9.2010
ze by se vyplatilo skladovat v prvni fazi venku...
Uhnivani stopek u dyni ve sklepe, 12.9.2010
Diky za zajimave prispevky. Ze by zavesena vydrzela dele nez polozena? ad Sucha stopka: uz v srpnu je pokuseni velke dyne ulomit, jinak by asi nemeli snaci dozrat dalsi male na ktere je nasazeno, ve vysledku: zadne ze sklizenych dyni stopku obvykle... celý příspěvek >
Uhnivani stopek u dyni ve sklepe, 5.9.2010
Ahoj po m, esici uskladneni v chladnem suchem sklepe zacinaji mnoha dynim uhnivat stopky, pekne od spicky. Takze je zatim zkracuji. Premyslim zda neni chyba ve zposobu utrzeni dyne: vetsinou jsem ji odrizl nozem v pulce delky stopky, mozna lenci... celý příspěvek >
Jaka bude kvalita ornice exhumovane po 15letech?, 4.9.2010
zkratka ta stara tmava hlina schovana mnoho desitek let pod dlazdicemi se pak na zahone chovala jak polita mrtvou vodou
Jaka bude kvalita ornice exhumovane po 15letech?, 4.9.2010
Ahoj udelal jsem vykop na pozemku. Bohuzel cca pred 15 lety byla ornice zavezena asi 75cm jilu a ted jsem na tu pohrbenou ornici v te houbce narazil a hodne jsem ji dostal ven. Ma smyl ji rozmistovat treba do mista budoucich zahonu ajko urodnejsi... celý příspěvek >
Střídání kořenové zeleniny na záhonu, 4.9.2010
ahoj na zahrade pestujeme stale vice korenove zeleniny techto druhu. Urcite je idealni stridat nadzemni a podzemni plodiny, ale ne vzdy to pujde, proto mne zajima jake poradi je nejmene kotroverzni. Tusim ze po cesneku neni vubec vhodna jina... celý příspěvek >
Sklizet plody rano nebo vecer?, 31.8.2010
Ahoj tohle je tema ktere mozna nezna odpoved, nebo prilis mnoho a ne jednu jednoduchou, nicmene se dovolim optat. Rika se ze obsah dusicnanu v plodu s denni dobou kolisa a proto je lepsi sklizet v urcite casy. Mam dojem ze pri slunecnem dni je... celý příspěvek >
Modrofialovy nater na rybizech pod svestkou, 10.8.2010
Ahojte, jestli nekdo muze potvrdit ci vyvratit neskodnost te modrocerne na rybizu pro konzumaci, urcite tak ucinte, diky.
Modrofialovy nater na rybizech pod svestkou, 5.8.2010
diky za nazor, je to takove do cerna. A pada to i na lisky a ty lisky maji na sobe i msice.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika