Příspěvky uživatele - 156.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bradavice na hokkaidu, 10.10.2011
zajimave, jeden znamy co pestuje dyne nad tim mava rukou ze to nic. Tak to jsou 2 nazory zcela opacnych polarit.. chce to nejakou syntezu
Tykev spagetova - nechat dyni prerust?, 10.10.2011
diky za info, koukam na fotky tohoto druhu dyne co dal google ze obvykle je oraznova ale existuje i takova svetla... leda ze by slo zas o nedoraly kus, barva te me je stale stejna svetla, takze to znaci ze stale nezrala? foto je cca z odby prvniho... celý příspěvek >
Bradavice na hokkaidu, 10.10.2011 Obsahuje fotku
Uz asi 10hokkaid jsem nasel zastrupovane, takze to postihlo vice nez 10% vsech. Nevim co je to za chorobu, ze by souvislost s plisni na listech? Da se takova dyne konzumovat? (kdyz ne duzina tak aspon vnitrky jaderek?) pri rezu je pod nekterymi... celý příspěvek >
Okousane hokaido, 27.9.2011
takyme napadlo ale uz sem videl jak na jinem okusuje slimak malou dirku. TO ovsem nevylucuje ze zaklad diry je od mysi. Ma sam o sobe slimak sanci velkou dyni napadnout?
Pěstování pastináku, 6.8.2011
ahoj o pastinaku jsem slysel ze se mu slimaci vyhybaji, chci to otestovat. Na wikipedii o nem pisou ze je to trvalka, ale predpokladam ze je to dvouletka podobne jako mrkev, tedy sklizen vhodna po prvnim roce a pak opet nutny vysev. nebo by se... celý příspěvek >
Zpusob hniti nadrcene vs nenadrcene travy, 3.8.2011
perfekt, knihovny to maji. takze pri suseni utece dusik...
diky, zajimave. Myslel jsem ze senu trva rozklad extremne dlouho. Vzdyt seno se na kupkach skladuje i nekolik let. JInak jak se lisi vysledny produkt z aerobniho a anaerobniho kompostu? hadam ze jenom v tom ze z anaerobniho vznikne mene zeminy,... celý příspěvek >
Ahoj           Slysel sjem ze v prvnim pripade nemuze do kompostu vzduch a nadrcenka hnije anaerobne, ve vysledku uteceč do vzduchu vice cennych latek, ktere pri normalne pokosene trave zustavaji v... celý příspěvek >
Sklizeni sekundarnich ruzic z Brokolice (urezavat ci vylamovat?), 20.7.2011
Asi mate na mysli hybrid s kvetakem nikoliv vitaminu. Vitamina ma hlavni hlavu relativne malou a ty sekundarni pomerne velke, u hybridu souhlasim ze se vyplati jednorazova sklizen, ale to se hodi do velkopestirny a navic neni to cista brokolice, je z... celý příspěvek >
Sklizeni sekundarnich ruzic z Brokolice (urezavat ci vylamovat?), 20.7.2011
Ahoj zajima mne zda je lepsi (ve smyslu objemu budouci urody-velke ruzice jiste lepsi nez o neco pocetnejsi male) vylamovat uplne celou nohu se sekundarni ruzici anebo urezavat nekde v pulce delky nohy (tam by pak z nadpazdi listku mohly vzniknout... celý příspěvek >
Salat trvalka, 28.3.2011
POvidal znamy ze brslice je vsude, ale kdyz mi ji chtel ukazat zjistil ze vsechno jsou jen velmi podobne vypadajici nejedle druhy. Jakpak si ji nejlepe presadit do zahradky?
Mnozeni topinanburu na zivou zastenu, 15.3.2011
Napadlo mne vysazet topinanbury k plotu aby nebylo dovnitr tolik videt. Je mozne pouzit na mnozeni treba jen pouhe odrezky hliz-typicky vybezky ktere se spatne zpracovavaji na konzumaci, nebo kousky korenu? poleze dobre nat kdyz puda na pozemku je... celý příspěvek >
Ocisteni topinanburu, 1.2.2011
jelikoz ma hluza hodne hrotu spatne se cisti i loupe, zkouselk jsem pouzit dratenku na nadobi, ale ostre vybezky hliz ji ponekud nici. Mate- jinou zajimavou metodu, rad se poucim.
Vzdalenost ruznych druhu dyni, 1.2.2011
Ahoj jak daleko se od sebe maji zasadit ruzne druhy tykvi aby se navzajem neovlivnovaly pylem, pr to nema rado hokkaido a jehos emena uz nemaji pak s hokkaidem nic spolecneho.
Salat trvalka, 1.2.2011
ahoj existuje nejaka trvalka listove zeleniny?
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika