|
Je na fotce kontryhel?, 1.8.2012  Je to sice dost podobne ale stejne myslim ze o nej nejde. nevite pripadne co je to za rostlinu, plazi se po pude i do vysky splha. |
 |
Rucni sekacky, 3.5.2012 Ahoj vite o nejake pouzitelne napr. na travu ktera muze byt sice vyssi ale pomerne ridka, ovsem s hrby.
O vretenovych jsem se tu docetl ze jsou vhodne jen na kratoucke travniky v rovnem terenu bez hrbu a krtin.
Nevim zda je vice typu rucnich... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dyne v skleniku, 17.3.2012 Samozrejme na rychleni rostlin pro vysadbu je sklenik svely, ovsem nejlepsi je primy vysev-vzniknou odolne rostliny bez naroku na zalivku. Ve skleniku jsem myslel nechat jen jednu rostlinu abych mel prvni koule uz v cervnu(v kvetnu mi totiz dochazeji... celý příspěvek > |
 |
Dyne v skleniku, 17.3.2012 Predpokladam ze moucnate hokaido nebude vhodne na kompot nebo na mostovani, jinak je to zatim nejlepsi tykev co znam, ale je treba drzet zelenou linii, oraznova hokaida uz tak dobra nejsou, patrne jde o hybridy a taky vydrzi skladovane o neco kratsi... celý příspěvek > |
 |
Dyne v skleniku, 17.3.2012 Ma smysl je tam pestovat a kdyz jaky druh? co treba hokaido? nehrozi nejaky konflikt s okurkou? Vsiml jsem si ze treba cukety ve skleniku jaksi nejedou. |
 |
Kdy a jak strihat lisku aby nehnala do dreva(a teba i plodila), 17.3.2012 Mame dlouhou radu lisek uz mnoho let neplodily(kdysi i kdyz vzacne ano v 1995 i enormne), zejmena ne od te doby co je u nich nova zed a jsou s hysterickou peclivosti zakracovany aby ji pry koreny nezvedly. Kdysi meli stromovou upravu, ted je to rosti... celý příspěvek > |
 |
Muze liska poborit zed?, 9.12.2011 zatimco ceska liska? |
 |
Muze liska poborit zed?, 9.12.2011 zkracovani vrsku tedy podpori ci nepodpori urodu? |
 |
Muze liska poborit zed?, 4.12.2011 dekuji ale stale si nejsem z tech odpovedi jisty jak je to tedy s tou inteakci vysoka liska - zaklady zdi? |
 |
Muze liska poborit zed?, 30.11.2011 Ahoj
ma smysl drzet lisky nekde ve 3m vysky, portoze pri vysokem vzrustu by porazily zed kolem niz rostou? (podle mne je to nesmysl ale hledam podpurne argumenty jak nestravit den s plotorezem) |
 |
|
 |
Neznámé druhy dýně, 2.11.2011 Prostredni se dala jist i syrova a se slupkou. Zato ta leva bude docela pracna na loupani. Ma ta modra nejaky nazev, vubec totiz nevim kde se mi tam vzala a to ji mam na vice mistech. |
 |
Neznámé druhy dýně, 27.10.2011  ahoj, mej jsem na tom miste mit nekolik rostlinek cuketodyni, ale krom metrovych cuketodyni narostly i dalsi 3nezname. Ta leva je matne zelena, nerosou moc velke a mam podezreni zda neni nejedla okrasna? Ta prostredni na mne pusobi dojmem plodu... celý příspěvek > |
 |
Bradavice na hokkaidu, 18.10.2011 Jako ze by vznikly rovne trhliny od stopky k bubaku? jeste to promerim ale nezda se mi ze by doslo k primkovemu usporadani. S takovymi bradavice jsem se jeste nikdy nesetkal. Ale stejne tak mi to nenakusovaly mysky, po nikdz se pak do obnazene dyne... celý příspěvek > |
 |
Bradavice na hokkaidu, 18.10.2011 Pod nekterymi bradavicemi je barva duziny tmave zelena do jiste hloubky, jinde vetsinou zustava oranzova. Vune-nic zvlastniho. JInak moje hokaida maji slupku zelenou 45%, beznou oranzovou 30% a zbytek je ruznym zpusobem zihany. RIka se ze prave... celý příspěvek > |
 |
Termin sklizeni mrkve, 18.10.2011 tak letos uz preckala -5, pri zemi mohlo byt klidne -10. Takze nechat co nejdyl? topinanbury samozrejme sklizim prubezne v zime, u mrkve je to nezvyk. |
 |