|
Příspěvky uživatele - 49.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spring blush, 26.6.2013 Sylred este len zacina a Leskora ma len 3ks takze na zrovnanie je este priskoro, ale zda sa mi, ze plodnost Sylredu je v porovnani s Leskorou vacsia a Leskora zreje o nieco skor a ma maksie plody. Koncom VII Ti mozem poslat vetvu, mozes kusit... celý příspěvek > |  | Spring blush, 25.6.2013  Pripajam sa Petre + Palo s referenciou zrejucej Sylred a Leskory (vdaka Palovi), ktore mam nastepene v korune Madarskej od r. 2010 a 11. Zacinaju zriet takmer naraz, avsak Sylred ma o rok viac, takze uroda je podstatne vacsia. Este nejaky den... celý příspěvek > |  |
|  | Čačanská rodná, Katinka, 11.6.2013 O Venus sa podla udajov nemusis bat - udavana je RH +30, takze pocitam najneskor do polovice IX by mala byt zrela.
Som rad ze stepy chytili (s Orionom u mna z 4 pokusov ani tuk , zato Venus v pohode), co tak zrezat z angelena, aby stepy... celý příspěvek > |  | Čačanská rodná, Katinka, 11.6.2013 Tak Palo zostavu sliviek mas teda peknu. Katinka Jul, Hanita August (kedze ich mam tiez, mozem dosvedcit ze v tychto mesiacoch je to vzdy N1). Gabrovska ma tiez dobre referencie (vdaka za step - o rok/dva zreferujem). Este Ti tam chyba nieco na zaver... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 9.6.2013 Tak nech Ti ten Admiral coskoro prinesie aj chutne plody! Regina vegetuje na 10cm, zrejme korene vtacnice maju zatial prednost pred rastom. Kordia na G5 bez rastu zacina zhadzovat i to malo plodov co nezhodila po odkvitnuti. Po minulorocnej... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|