Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 9.2.2014
Semaroh mám už třetím rokem a je to u nás velmi oblíbená odrůda, tenkostěnný sladký kozí roh. Mohutné rostliny s velkou násadou plodů dlouhých i 20cm chutných jak v technické tak botanické zralosti. Se Samarou nemám zkušenosti
Papriky 2014, 9.2.2014 Obsahuje fotku
Dnes jsem přeazoval: Vlasta, Hamík, Amy, Semaroh a Kapie
Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014
Chuťově byl velmi zajímavý, ovšem jak píšete opravdu je háklivý na počasí. Já ho měl pouze ve skleníku a přesto hodně praskal, dá se říct že pomalu každý plod praskl. Této odrůdě byla pro její originalitu věnována nadměrná pozornost, takže se plody... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014
Ze zcela zelených rajčat jsem pěstoval zatím pouze Samocvet Izumrudny  a pro letošní sezonu mám připraven ještě Samocvet Nefritovy.
Papriky dle Meisla, 2.2.2014
Já jsem to zkusil a takhle jsem dopadl.
Vyvýšené záhony, 2.2.2014
Tady se kolem toho něco řešilo.
Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014
Jaký je poměr červených a modrých ledek? Napadl mě použít RGB Led pásek ketrý se nechá koupit do 200kč za 5m, rozdělit na délku podle potřeby a zvolit správný poměr barev. Domnívám se, že by se dosáhlo rovnoměrnějšího osvitu než od žárovky, ale třeba... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 12.1.2014
Paní Bohdalová má zřejmě jiné chutě než většina z nás.
Rajčata pro sezónu 2014, 7.1.2014
V příručce pro BIO zahradu doporučují k rajčatům vysít petržel.
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 5.1.2014
Loni jsem odebral 3 řízky z jedné rostliny a bohužel se mi je nepodařilo udržet při životě. Zkusím tedy dle návodu paní Jiřiny zasít po semínku a zapěstovat si více rostlin.
Zničený skleník, 2.1.2014
Dobrý den Zdeňku, prosím Vás o jakou odrůdu salátu se jedná. Děkuji
Husqvarna 40, 18.12.2013
Dobrý večer. Zkoušel jsem to podle Vaší rady přetáhnout simering přez závit, ale bez úspěchu.Ten simering je v kovovém pouzdře, a to pouzdro má menší průmer, než je průmer závitu. Není možné simering pretáhnout bez poškození. Musí to jít nějak jinak,... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 16.12.2013
DDobrý večer.Chlapi, mám problém.Potřebuji vyměnit Gufero na straně spojky, A nevím jak na to. Respektive přetáhnout gufero přez závit pohonu olejového čerpadla. Poradíte mi někdo? JIRKA.M.
Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2013
Ano Indigo Rose je zcela bez chuti a bez zápachu, ale hezky se barvou vylímá v salátu a spousta návštěvníků obdivovala "krásu" černých plodů. Dovolím si říct, že je to spíš estetický než chuťový zážitek. 
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 17.11.2013
Tak já jsem stihl udělat sádrokarton v šatně, v kuchyni položit lino a přivézt kuchyňskou linku  Jinak manželka sklidila poslední čerstvá rajčata ze skleníku a už zlikvidovala rostliny, aby šlo ve skleníku opět sušit prádlo.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika