|
Papriky 2014, 9.2.2014 Semaroh mám už třetím rokem a je to u nás velmi oblíbená odrůda, tenkostěnný sladký kozí roh. Mohutné rostliny s velkou násadou plodů dlouhých i 20cm chutných jak v technické tak botanické zralosti. Se Samarou nemám zkušenosti |
 |
Papriky 2014, 9.2.2014  Dnes jsem přeazoval: Vlasta, Hamík, Amy, Semaroh a Kapie |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014 Chuťově byl velmi zajímavý, ovšem jak píšete opravdu je háklivý na počasí. Já ho měl pouze ve skleníku a přesto hodně praskal, dá se říct že pomalu každý plod praskl. Této odrůdě byla pro její originalitu věnována nadměrná pozornost, takže se plody... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014 Ze zcela zelených rajčat jsem pěstoval zatím pouze Samocvet Izumrudny a pro letošní sezonu mám připraven ještě Samocvet Nefritovy. |
 |
Papriky dle Meisla, 2.2.2014 Já jsem to zkusil a takhle jsem dopadl. |
 |
Vyvýšené záhony, 2.2.2014 Tady se kolem toho něco řešilo. |
 |
Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014 Jaký je poměr červených a modrých ledek? Napadl mě použít RGB Led pásek ketrý se nechá koupit do 200kč za 5m, rozdělit na délku podle potřeby a zvolit správný poměr barev. Domnívám se, že by se dosáhlo rovnoměrnějšího osvitu než od žárovky, ale třeba... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 12.1.2014 Paní Bohdalová má zřejmě jiné chutě než většina z nás. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 7.1.2014 V příručce pro BIO zahradu doporučují k rajčatům vysít petržel. |
 |
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 5.1.2014 Loni jsem odebral 3 řízky z jedné rostliny a bohužel se mi je nepodařilo udržet při životě. Zkusím tedy dle návodu paní Jiřiny zasít po semínku a zapěstovat si více rostlin. |
 |
|
 |
Zničený skleník, 2.1.2014 Dobrý den Zdeňku, prosím Vás o jakou odrůdu salátu se jedná. Děkuji
|
 |
Husqvarna 40, 18.12.2013 Dobrý večer. Zkoušel jsem to podle Vaší rady přetáhnout simering přez závit, ale bez úspěchu.Ten simering je v kovovém pouzdře, a to pouzdro má menší průmer, než je průmer závitu. Není možné simering pretáhnout bez poškození. Musí to jít nějak jinak,... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 40, 16.12.2013 DDobrý večer.Chlapi, mám problém.Potřebuji vyměnit Gufero na straně spojky, A nevím jak na to. Respektive přetáhnout gufero přez závit pohonu olejového čerpadla. Poradíte mi někdo? JIRKA.M. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2013 Ano Indigo Rose je zcela bez chuti a bez zápachu, ale hezky se barvou vylímá v salátu a spousta návštěvníků obdivovala "krásu" černých plodů. Dovolím si říct, že je to spíš estetický než chuťový zážitek. |
 |
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 17.11.2013 Tak já jsem stihl udělat sádrokarton v šatně, v kuchyni položit lino a přivézt kuchyňskou linku Jinak manželka sklidila poslední čerstvá rajčata ze skleníku a už zlikvidovala rostliny, aby šlo ve skleníku opět sušit prádlo. |
 |