Příspěvky uživatele - 105.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 14.3.2013
...je to mineralna vata nie na tepelnu izolaciu ale ako substrat na stresne zahrady. Je hydrofilna a jej vlastnosti su ze zadrziava vodu.. 
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013
Ja som vyskusal naklicenie na mineralnej vate a uz to inac robit nebudem. Jednoducha robota a rastlinkam akoby sa darilo lepsie ako v substrate. Perfektne drzi vlhko. Zostala mi nejaka zo stresnej terasovej zahrady. Hruba asi 3 cm. Staci zapalkou... celý příspěvek >
Také máte nakvetlé meruňky?, 13.3.2013
Suhlasim. Mne mrazy teraz nevadia, skor mi vadili tie tepla, lebo to moze spravit skore kvitnutie a vyrastenie niektorych rastlin. To, ze sa mrazom nevyhneme, je vysoko pravdepodobne. Akekolvek rekordy teplot v marci smerom hore su horsie ako rekordy... celý příspěvek >
Profi filtracia Omega 2 - CUV 236 vs. vlastna filtracia, 11.3.2013
Reakcia na p. Hrkala. Ak je to tak, potom 2 tyzdne ako interval cistenia mechanickeho filtra by bolo zvladnutelne. Ak cistenie bude radove 30 minut, tak si to viem predstavit. Automatiky na sposob vypustneho ventilu na dne filtra mozu byt fajn, ale... celý příspěvek >
Profi filtracia Omega 2 - CUV 236 vs. vlastna filtracia, 7.3.2013
reakcia pre 18.38 Ak ide o bio filtraciu v novodur rure, tak v dlhom filtry by bolo vyhodne mat nie jeden kus filtracneho media, ale skor nejake male kusky, idealne by bolo plavajuceho media. Molitan by bol na vstupe a vystupe ako filter. Aby... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 4.3.2013
Su to neionove povrchovoaktivne latky. Vyhoda takych je, ze neinteraguju s ionmi, ak su tie zakladom nejakeho postreku, napr. syllit, ktory je myslim kation. Taka interakcia by mohla byt naskodu, no neviem to posudit. Ten na baze siloxanu bude velmi... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.2.2013
Ja sa chystam dat do vody trochu perlitu a nasypat ci naliat na substrat. Bode to mat aj zo spodu svetlo.
Rybnicek, 5.2.2013
napiste co je zle s profilom.
Snížení ph vody, 5.2.2013
pH znizi menej efektivne ako kyselina sirova. A cast vapnika vyzraza na sadrovec.
Symbivit, 5.2.2013
...myslene inac. Ak nepozorujete zmenu, nema simbivit vyznam.  Nekupujme zbytocne veci. Nehovorim o case, ktory zbytocnemu nakupu venujeme.
Jezírko s odběrem vody z potoka, případně ze studně, 5.2.2013
1. zistite na urade 2. vykopete a uvidite. Resp. vyskusate, za hodinku vam bude jasno. Alebo budeme filozofovat a nezistime nic. 3. Pritok zavisi od velkosti jazierka. Hlboke by sa nemalo vela prehrievat. Ak nebude prilis velke, potom by to... celý příspěvek >
Symbivit, 5.2.2013
...skuste este iny pokus. Z rovnako "plnej" penazenky kupujte symbivit a z druhej nekupujte nic. Na konci sezony spocitajte obsahy oboch, co je vyhodnejsie.
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 30.1.2013
VYska spotreby nezavisi od poctu a velkosti vyhrevnych telies, ale od tepelnej izolacie a velkosti vyhrievaneho priestoru.
Solo v Mountfielde, 17.1.2013
Mam dobru skusenost s reklamaciou v baumaxu. Jednoducho opravia, daju novy vyrobok, alebo vratia peniaze. Nikdy ziadne diskusie. 
Popel na zahradu?, 14.1.2013
Nebavme sa o natretych ramoch okien. Iste, palenie takehoto matrosu nie je kosher a ani pouzitie popola z tohto materialu. Ad 2. Pigmenty papiera aj farebneho, toho dnesneho, by nemali obsahovat tazke kovy. Tu by som sa nebal. Nakoniec tak vela... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika