|
Příspěvky uživatele - 5.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez rubínu, 24.6.2013 Přímo Rubína nemám, ale když jej máte v plné plodnosti, tak letní řez by měl ztrácet význam, důležitější bude průklest a udržovací řez. Letní řez snad jen na zkrocení těch vlků.
Mám zatravněný sad se 160 různými stromky, něco jsem nakoupil jako... celý příspěvek > |  | Višeň, 24.6.2013 Poprosím moje vnuky a vnučku, aby pár višní nechali vrtuli, jestli si jich všimne - pak podám hlášení! J. |  |
|  | Višeň, 24.6.2013 Tak moje višně (Erdi B., Vackova) jim nechutnají. J. |  | Višeň, 24.6.2013 Zatím jsem u višní červíky neviděl. J. |  | Řez rubínu, 24.6.2013 Já praktikuji letní řez od momentu, kde se mi nelíbí směr růstu letorostu nebo chci podpořit plodnost. Letní řez je "oslabující" a proto zaštipuji letorosty co nejdříve, abych neodstraňoval dlouhé větvičky. Nemám přesně určeno, kdy zaštípnutí vede k... celý příspěvek > |  | Taky kvetete v červnu?, 24.6.2013 To květenství bývá nedokonalé, proto se domnívám, že se jedná o poškozené květné pupeny (mrazem a pod.), u mladých stromků jej likviduji, aby se zbytečně nevysilovaly, u starých stromů už to tak nevadí a nebudu kvůli tomu šplhat do korun. J. |  |
 |
|
|
|