|
Nářadí na výrobu vína v HK obchody, 3.7.2012 Děkuji za ideu,
mám s tím tak trochu problém.
ad 1) na iternetu jsem bud našel jen velkoobchod, nebo pana Urbana bez ceníku, popř. nikoho kdo prodává holé demižóny.
ad 2) HK jsem včera trochu procestoval a jediný co jsme sehnal byl 10l... celý příspěvek > |
 |
Letorast revy - letorast z korenovej casti, 3.7.2012 Pokud vím, tak odnože se označují snad jen čísly. Slouží jen ke zprostředkování transferu živin pro štěp. Pro různé půdy/odrůdy štěpu jsou vhodné různé odnože.
Pokud si nechcete začít pěstovat a množit podnože pro pozdější roubování, tak bych to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zalévat?, 25.5.2012 Dle literatury se v červenci odhrne, odstraní rosné kořínky a zase zahrne. Celé odkrytí růvku je výrazně doporučováno až v srpnu. Cit. "Předčasné odhrnutí růvku výrazně zvyšuje úhyn sazenic".
S pozdravem GB
PS Když mají tak 15cm, tak... celý příspěvek > |
 |
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 25.5.2012 S těmi "zkružemi" to nemusí být úplně marné. Vzhledem k mým začátkům(zasadil jsem letos svoji první révu) se snažím co nejvíce načíst z knih a tam jsou zmiňována kamenitá stanoviště révy, které jsou na první pohled totálně neúrodná. Mají však tu... celý příspěvek > |
 |
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 24.5.2012 Dobrý den,
zasadil jsem si 20 hlav a vyrašené letorosty 5-15cm jsem zachránil před mrazem(šedivec na trávě jako v pohádce o tom dědovi a jedný mladý hočině) přikrytím první nasekanoué trávou, ze které v té době bylo už spíš seno. Kromě jedné... celý příspěvek > |
 |
množení buxusu, 24.4.2007 Děkuji za návod. Zkusím to. Ježura |
 |
Volně rostoucí živý plot na suchém stanovišti, 23.3.2007 POZOR! Jalovce jsou mezihostitelem 'rzi hruškové'. Tedy je nevhodný pro sad.
Ježura |
 |
Jak naložit s plevelem po aplikaci Roundupu?, 15.3.2007 Souhlasím s Vámi... Udělala jsem podobnou zkušenost. Chtěla jsem odplevelit zanedbané jahody - jahody jsem pečlivě zakryla sklenicemi a postříkala plevel i těsně u jahod. Jahody sice nezahynuly, ale zápasily o život, neplodily a tvářily se jako kdyby... celý příspěvek > |
 |