Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013
a jé je... tak tolik místa tam není, nebylo by tedy lepší nějaké to rajče, to by u tyčky tolik nezabralo.ty papriky to je fakt do šířky budou víc než rajče.Já sem na papriky zvyklá z venku a tam nic moc, ale je pravda i když nebývají vysoké, tak do... celý příspěvek >
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013
jak narostou vysoké, či mohutné do šířky?Dosud sem mívala papriky jen venku.Jde mi o to, že mám kousek místa v rohu ve foliáku, není to moc, ale zas mi to přijde prázdné, když to tak nechám, nevím jestli tam dát radši nějaké rajče, co mi zbylo, ale... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 24.5.2013
mě to taky trčí, jak sem to nasadila, tak to je.Ještě že mám foliák, tam rajčata jedou, nádhera.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 23.5.2013
ale napřed mluvili o víkendu...
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 23.5.2013
tak ty teploty pořád poměňují-napřed v sobotu 3,teď už 6,ale ty 3 zas v pondělí, denně je to jinak.  Kroměříž.
Ukousnuté sazenice rajčat, 23.5.2013
je to od slimáků, před pár lety mi tak sežrali 5O sazenic paprik, hrůzu okurků, od té doby dávám granule proti slimákům a je klid, u nás je jich moc, úplně by mi zdecimovali skoro vše, mám to vyzkoušené, z okurek mi vždy zbyla pětina i méně.S těch... celý příspěvek >
Spálené listy paprik od sluníčka, 22.5.2013
stává se to ale rostlinky to vydrží, může je to však trochu zbrzdit, ale také se mi to už stalo.Přežily to v pohodě a obrostly.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 22.5.2013
no u nás už ty teploty upravili- trochu směrem výš, tak snad to bude dobrý.Jinak k té spirále-některé sem tak hloupě zapíchla, že mi tam rostlinky nejdou moc navést, nechci to dolámat, tak sem to radši přichytla špagátem.I když ty býčí... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013 Obsahuje fotku
a ještě fotka Stupického, dvojitý plod
Rajčátkům ve foliáku se daří výborně, Býčí srdce už kvete...
A Semaroh s 5 cm plodem
¨¨
no budem doufat, že to dopadne a nic nepomrzne.U nás okolo hlásí okolo 3 stupňů v sobotu, a my jsme na místě, kde bývá tak ještě o 2 míń.Bylo by to škoda, přiznám se, nic se mi zakrývat ani balit nechce, ale v nejhorším, co nadělám.
Rajčata ven?, 20.5.2013
no na ty mrazíky co hlásí v pátek sem zvědavá.Pro jistotu dýně a náhradní cukety v kelímcích ve foliáku zatím nechám tam, ty sem zatím nestihla zasadit.Holt račata, okurky,papriky vše je venku.Ono byly roky, kdy v červnu bylo v noci 4 stupně,... celý příspěvek >
Rajčata ze středozemí, 19.5.2013
a můžu být zvědavá, co je to za odrůdu, ty Středozemní/  to samé, o čem píše zadavatel?/Jinak ty sazeničky Pavlíny a Napoli pěkně rostou zatím ve foliáku a nebudou mít velké zpoždění.Pro Pavlínu mám plastovou bednu 5Ol, ale to Napoli,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika