|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013 a jé je... tak tolik místa tam není, nebylo by tedy lepší nějaké to rajče, to by u tyčky tolik nezabralo.ty papriky to je fakt do šířky budou víc než rajče.Já sem na papriky zvyklá z venku a tam nic moc, ale je pravda i když nebývají vysoké, tak do... celý příspěvek > |  | Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013 jak narostou vysoké, či mohutné do šířky?Dosud sem mívala papriky jen venku.Jde mi o to, že mám kousek místa v rohu ve foliáku, není to moc, ale zas mi to přijde prázdné, když to tak nechám, nevím jestli tam dát radši nějaké rajče, co mi zbylo, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 24.5.2013 mě to taky trčí, jak sem to nasadila, tak to je.Ještě že mám foliák, tam rajčata jedou, nádhera. |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 23.5.2013 ale napřed mluvili o víkendu... |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 23.5.2013 tak ty teploty pořád poměňují-napřed v sobotu 3,teď už 6,ale ty 3 zas v pondělí, denně je to jinak. Kroměříž. |  | Ukousnuté sazenice rajčat, 23.5.2013 je to od slimáků, před pár lety mi tak sežrali 5O sazenic paprik, hrůzu okurků, od té doby dávám granule proti slimákům a je klid, u nás je jich moc, úplně by mi zdecimovali skoro vše, mám to vyzkoušené, z okurek mi vždy zbyla pětina i méně.S těch... celý příspěvek > |  | Spálené listy paprik od sluníčka, 22.5.2013 stává se to ale rostlinky to vydrží, může je to však trochu zbrzdit, ale také se mi to už stalo.Přežily to v pohodě a obrostly. |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 22.5.2013 no u nás už ty teploty upravili- trochu směrem výš, tak snad to bude dobrý.Jinak k té spirále-některé sem tak hloupě zapíchla, že mi tam rostlinky nejdou moc navést, nechci to dolámat, tak sem to radši přichytla špagátem.I když ty býčí... celý příspěvek > |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  a ještě fotka Stupického, dvojitý plod |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  Rajčátkům ve foliáku se daří výborně, Býčí srdce už kvete... |  |
|  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  A Semaroh s 5 cm plodem |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  ¨¨ |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013  no budem doufat, že to dopadne a nic nepomrzne.U nás okolo hlásí okolo 3 stupňů v sobotu, a my jsme na místě, kde bývá tak ještě o 2 míń.Bylo by to škoda, přiznám se, nic se mi zakrývat ani balit nechce, ale v nejhorším, co nadělám. |  | Rajčata ven?, 20.5.2013 no na ty mrazíky co hlásí v pátek sem zvědavá.Pro jistotu dýně a náhradní cukety v kelímcích ve foliáku zatím nechám tam, ty sem zatím nestihla zasadit.Holt račata, okurky,papriky vše je venku.Ono byly roky, kdy v červnu bylo v noci 4 stupně,... celý příspěvek > |  | Rajčata ze středozemí, 19.5.2013 a můžu být zvědavá, co je to za odrůdu, ty Středozemní/ to samé, o čem píše zadavatel?/Jinak ty sazeničky Pavlíny a Napoli pěkně rostou zatím ve foliáku a nebudou mít velké zpoždění.Pro Pavlínu mám plastovou bednu 5Ol, ale to Napoli,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|