Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata ven?, 26.5.2013
bohužel, je to tak.U nás není o moc lépe.Kroměřížsko, směr Morkovice 27Om.n.m.Ráno okolo 8 stupńů.Máme chráněnou zahradu, uprostřed údolí, okolo jiné zahrady/ ti co sou na kraji do pole, ti sou úplní chudáci-bývá tu ve vesnici rozdíl i 3-4... celý příspěvek >
Jaké tyčky k rajčatům?, 25.5.2013
bambusovky už sou doma, díky za tip!
Čínská okurka Chinesse Slangen, 25.5.2013
znáte to někdo?Mají semena v AEV-VS, letos už nic, ale příští rok sem to chtěla zkusit.Nemám pro okurky moc místa, tak nechci příliš experimentovat, tak kdyby měl někdo zkušenost.Krom normálních okurek pěstuji Ruské-ukrajinské, ty mám vyzkoušené, ale... celý příspěvek >
Biele listy rajčiny, uhorky, 24.5.2013
je to tak, ale nebojte, přežijí to.
Zaštipovat cherry rajčata?, 24.5.2013
tak sem se koukla, moc pěkný-jen je škoda, že rajčátka nejsou vyfoceny přímo na rostlinkách...,předpokládám, že pán prodává nějaká semínka, nejsem moc kovaná v cizích řečích, tak sem to moc neštudovala, spíš koukala na obrázky.
Jaké tyčky k rajčatům?, 24.5.2013
aha, tak toho sem si nikdy nevšimla, asi proto, že sem to nepotřebovala, nebo spíš sem neměla tuchu, že něco takové je.
Jaké tyčky k rajčatům?, 24.5.2013
a kde se ty bambusové dají koupit?
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013
vypadá velmi lákavě, no a něčím naplněný, to by bylo úplně super.Letos chci do velkých -3l sklenic zavařit ve směsi cukety, okurky,cibule, kozí rohy, feferonky,patizony, co budu prostě mít...  Ty moje dlouhé papriky jsou silnostěnné, plody... celý příspěvek >
ten poslední snímek, jak je dole ta hodně dlouhá paprika, to máte z originál semen, nebo z koupeného plodu? Mám z takových paprik vybrané semena a letos rostliny, už některé kvetoucí.
my sme 27O m.n.m, to není moc, ale venku se tu paprikám nijak extra nedařilo, takže většinou sem pěstovala spíš beraní rohy sladké i pálivé, ty sou OK, občas nějakou kápii s tím, že budou na každé rostlině 2 plody a hotovo.Letos mám k výše zmíněným... celý příspěvek >
není o tomto pěstiteli něco na netu, docela by mě to zajímalo... tedy ne že bych něco takového měla praktikovat, mám to vyzkoušeno, že u nás to nejde, ale jen tak, pro zajímavost.
a nějaký odkaz?
no přiznám se, že si to nedokážu představit, je fakt že cherry odrůdy mám také poněkud divočejší, ale až koncem sezony, když už kolikrát z časových důvodů nestíhám, člověk se k tomu nedostane třebas pár dní, jak píše p.Mirek, tak někdy to nemám... celý příspěvek >
tak jdu na to, zasadím a basta, nějak to dopadne.
no bylo by to dobře, kdyby to bylo jak píšete.Kolegyně mi tvrdila, že to má do stropu, ale já si fakt nevzpomínám, že by to děda měl tak velké, a to byl nějaký zahradník, měl několik skleníků a foliáků.Teď mám ve foliáku už pěkně rostoucí Mars, ten... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika