|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 jde o to co máte za odrůdu, já mám býčí srdce a Yellow Gazzi, to jsou masitá rajčata a ta mívají květy složené/ to sou ty velké/,i jednoduché.Podobně třeba Brutus a pod.Ale i jiné odrůdy mívají květy některé menší a jiné větší.Schválně sem se byla... celý příspěvek > |  | Rebarbora, 2.6.2013 mám dvě mega rostliny staré cca 9-1O let.Jedna z nich mi letos trochu zastińuje rajčata, chtěla bych ji celou sklidit, tj.vylomit všechny řapíky a spotřebovat.Neublížím jí tím?Vždycky sklízím postupně jen sem tam řapík, rostliny sou velmi mohutné s... celý příspěvek > |  |
|  | Lilkoviště, 2.6.2013 u nás není nějak zvláš´t mokro, a teď odpoledne konečně začalo svítit sluníčko.Tady nám pršívá méně, ale chladněji a zataženo bylo dost.A těch slimáků... už sem spotřebovala skoro celé balení granulí, a budu ráda, když se to konečně všechno... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 2.6.2013 jistě je to půdou, ta nadmořská výška není velký rozdíl, od toho co sme bydleli dříve.Právě na poli se tam dařilo, zahrada ne.Tu na novém mám jen zahradu.Na poli bývá vše pěknější, to mám vyzkoušené.Uvidím letos, co bude, jestli narostou,... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 2.6.2013 taky je mám ještě v sadbovačích ve foliáku.Te´d sem lilky kolik let nepěstovala, od přestěhování.Tam kde sme bydleli dřív sme měli pole /cca 2OO m.n.m a tam se jim dařilo i bez černé folie, obrovské klády, že sem nevěděla co s nimi.Pole je pole.O kus... celý příspěvek > |  | Rajče de Barao, 2.6.2013 tak já mám býčích srdcí 1O rostlin, a jsou to pěkné rostliy, něco je ve foliáku a něco venku ve velké železné bečce.Všem se daří, ostatní odrůdy jsou po pár kusech, a uvidím, co se osvědčí.Brutus sem měla loni, po několika letech, objevila sem pár... celý příspěvek > |  | Rajče de Barao, 2.6.2013 a plody této odrůdy praskaly až zralé, nebo i nedozrálé?Že bych je třebas utrhla dříve, aby nestihly prasknout.Tedy jestli vůbec budou mít nějaké plody. |  | Zatopené brambory - jak dlouho vydrží?, 2.6.2013 ty jo, tolik vody, odkud jste?Pokud se udělá pěkně a oschne to, tak vydrží, horší jestli bude pršet dál. |  | Rajče de Barao, 1.6.2013 no myslela sem, že to tak nějak bude, protože doma v teple rostlo Barao jak z vody.Já mám na Stupickém malé plody, Start je také pěkný, ve foliáku i venku.Bohužel mám od obou odrůd pouhé 2 rostliny, Start měl problémy při předpěstování sazenic,... celý příspěvek > |  | Rajče de Barao, 1.6.2013 Kdo pěstujete tuto odrůdu, jak se vám jeví její odolnost vůči chladu?Z rostlin co mám venku je na tom nejhůř, žluté,nerostou, ostatní se už pomalu dávají dohromady, i když je chladněji, bylo tu poměrně sucho do včerejška, aspoň popršelo.3... celý příspěvek > |  |
|  | Získání semen rajčat, 1.6.2013 já mám z Gengelu letos taky 2 odrůdy, objednávala sem v půli února a pěstitel už hodně věcí neměl.Na další sezonu se mám ozvat už v prosinci, později už nemusí být vše k dispozici. |  | Paprika - škodci, 1.6.2013 dírky vykusují dřepčíci, i když u mne jim chutnají nejvíc rajčata, spíš spodní a odumírajíci listy a taky jdou do ředkviček... |  | Vyhony na vijane za plodmi, 30.5.2013 já to mám na Stupickém |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013 no jo, my sme 27O m.n.m... to je s těmi teplotami o něčem jiném a ještě sme v údolí, zahradu mám chráněnou okolními zahradami.V podstatě nepotřebuji ani skleník či foliák, ale letos foliáky mám, no a tam to jede... tam mám papriky a rajčata, ty sou... celý příspěvek > |  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013 tak mě se to trochu pohlo, konečně u nás popršelo, jsme na místě kde bývají menší srážky, v porovnání s okolními vesnicemi u nás v podstatě 14 dní nepršelo, když nepočítám minulý čtvrtek malý minideštík v noci.Včera v noci konečně trochu a dnes přes... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|