Příspěvky uživatele - 73.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zničit chrousta, 5.1.2008
Viděl sem v televizi nedávno velmi zajímavý dokument o jisté menší francouzské zahradě kde se snažili majitelé nastolit co nejvíce biologickou rovnováhu a biologicky taky řešily všechny problémy se škůdci. Velmi zajímavé bylo zejména řešení problému... celý příspěvek >
Jak zničit chrousta, 4.1.2008
Já jsem amatérský entomolog a s potěšením vám můžu říci, že jsem nosorožíka (krásného samce) našel ve městském parku. Nejspíš tam zaletěl z blízké botanické zahrady. A dokonce i potápník či vodomil se v dnešní době opět dají nalézt. Ovšem nemám to... celý příspěvek >
Jak zničit chrousta, 3.1.2008
Určitě nejde o zlatohlávky, protože jejich larvy se vyvíjejí v dřevěném trouchu, maximálně v listové opadance (buk, dud apod...). Vsázím na chroustky, ale na chatě jich máme taky plnou louku a tráva roste jako kdykoli jindy. Jen bych se zeptal jestli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika