Příspěvky uživatele - 158.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
opora růží a jiných popínavek, 2.7.2008
Kdo mi poradí, kde sehnat jednoduchou oporu na popínavé růže nebo jiné popínavé rostliny. Mám představu rozmístit po zahradě jednoduché opory, zhruba vysoké 2 m, široké 1,5 m a různě osázet. Nechce se mi investovat do složitých a drahých dílců, které... celý příspěvek >
cibule tulipánů a narcisů zůstaly přes zimu ve sklepě, 4.1.2008
Děkuji vřele, udělám to tak, jak říkáte. Přeji Vám hodně zahradnických úspěchů, Marie
cibule tulipánů a narcisů zůstaly přes zimu ve sklepě, 4.1.2008
Děkuji, ale mohu třeba teď hned dát část do truhlíku a nechat je na stejném místě, ve sklepě? Až to půjde, tak je dát ven i s truhlíkem?
cibule tulipánů a narcisů zůstaly přes zimu ve sklepě, 4.1.2008
Prosím, co s cibulemi tulipánů a narcisů, které zůstaly zapomenuty ve sklepě? K vysazení na podzim na záhon prostě nedošlo. Podaří se mi je ještě zachránit? Je jich větší množství. Díky.
azalky, 8.11.2006
Děkuji vřele, zasadím nyní.
azalky, 3.11.2006
Prosím o radu, jak naložit s venkovními azalkami, které jsem nastačila zasadit na záhon. V tomto počasí se mi to asi už nepovede. Musí přežít do jara, je to dar, a nevím jak nejlépe s nimi naložit.  Děkuji zkušenějšímu ... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika