Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškáty vzpřímené, co teď?, 8.2.2010
Já je na jaře seříznu a nechám pár starých listů, vyndám z truhlíku, vyklepu zeminu z kořenů, pokrátím trochu kořeny a zasadím do nové zeminy. Nové výhony dám zakořenit do vody, ale moc se mi to nevede. Tak polovina shnije.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 4.2.2010
Včera jsem sypal ptáčkúm slunečnici a k tomu pár jablek pro kosy a havrany... Ale co je pozitivní - ptáci už začínají cvrdlikat docela jarně!!!
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 28.1.2010
Dobré je TORINO F1.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010
Seju rajčata i papriky začátkem dubna a v pohodě. I tak je sadba za oknem vyčouhlá.
Artyčoky, 27.1.2010
Artyčoky se dají u nás dobře pěstovat, ale našim jazykům moc nechutnají.
Paprika pálivá, 25.1.2010
Je to skutečně maglajs. Já bych věřil tomu tištěnému hot chilli.
Květopas jahodový - koupit nové sazenice?, 22.1.2010
Květopas skutečně nalétává na jahodník z kvetoucích jabloní, klade na nerozvitá popata. Postřik v této době třeba Karate Zeon nebo Decis Mega.
Ananas, 8.1.2010
Není v teple? Přes zimu má být v chladnější místnosti.
Rajcata a Papriky, 6.1.2010
Bejbiny jsou lahodná, ale nejsou zas tak nejmenší, jak se zdá.
Rajcata a Papriky, 5.1.2010
Zajímavé!!!
Škůdce na Katalpě, 5.1.2010
Dobrý den, já jsem červce na palmě zlikvidoval Mospilanem - jen postřikem a zálivkou, mechanicky jsem je neodstraňoval. Postřik jsem 3 x opakoval po 10 dnech. Byla to palma v květináči, ale velká. Mospilan se musí samozřejmě aplikovat za vegetace.... celý příspěvek >
NPK pod stromy, 29.12.2009
NPK se používá brzy zjara, při použití na podzim by se vyplavil dusík do spodiny.
Co je za odrůdu?, 7.8.2009
Mohlo by to být Starkovo nejranější.
Hnede flaky na stonkách rajčat, 14.7.2009
Zkuste přípravek ORTIVA, zatím se moc nepoužívá a má OL 3 dny. I na okurky.
Rajče - plíseň startuje, 3.7.2009
Plíseň rajčete se často zaměňuje se septoriózou. Ta napadá listy a stonky, nikdy ne plody a napadá už i sadbu a přezimuje v půdě na zbytcích z minulého roku. Ochrana je stejnými přípravky jako u plísně.
Další diskuze:  46474849  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika