Příspěvky uživatele - 141.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2012, 3.3.2012
Mně vyhovovalo proti rozštípávání podnoží použít jako nástroj párátko, kterým jsem rotací v svislé ose dělala do podnoží otvory. Při tomto způsobu roubování jsem použila podnože plně vyvinuté, pokud možno s dlouhými stonky, pěstované v horších... celý příspěvek >
Plíseň na substrátu, 3.3.2012
Omezila bych zálivku. Pokud se jinak mají rostliny čile k světu, stav bych ignorovala. Previcur jste použil, co jiného můžete ještě dělat? Plísní je velké množství, z kterého jen minimum je patogenních, některé druhy jsou dokonce rostlinám užitečné a... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 2.3.2012
V chladné a velmi světlé místnosti mi rajčata přežila, ale s velkými ztrátami. J.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 2.3.2012
Přezimovaná Děvočka se má k světu. Z původních asi deseti zálistků přežily tři, z těch dvě skomírají, třetí se těší dobrému zdraví, roste a kvete, celková výška je 15 cm, nejhůře vypadaly v lednu, asi následkem krátkých dní, únorové mrazy na okně v... celý příspěvek >
Holandská semena, 28.2.2012
Včera jsem byla v zahradnictví pro sazenice salátu. Při té příležitosti jsem se zahradníkem diskutovala o osivech zeleniny. Říkal, že všechny sazenice pěstuje z holanských semen, salát, okurky, rajčata, košťáloviny, že jsou lepší než naše.... celý příspěvek >
Zasychání děložních lístků, 26.2.2012
Zasychání děložních listů může být způsobeno přelitím, též přeschnutím a přehřátím na přílišném teplu či slunci, dále popálením hnojivem, či ofouknutím mrazivým vzduchem... Zkusila bych rostlinky přepikýrovat do kelímků do nového substrátu, při té... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 25.2.2012
Dnes jsem začla trénovat vegetativní množení. Inspirovala jsem se příspěvkem p. jirilan. Mám asi 15 - 20 cm vysoká rajčata Bejbino, Pollicino a Stupické z lednového výsevu pro skleník. U těchto již rozsazených rostlin jsem odstřihla vrchol... celý příspěvek >
Předpestováni salátu, 25.2.2012
Dneska jsem ve skleníku uhrabala zeminu a položila cestičky z pálených dlaždic /vždy před rytím je odstańuji/, zamrzlo nebylo, naházený sníh z minulého týdne se již rozpustil, povrch osychal a za sklem bylo příjemně. V okolí na zahradě je... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 25.2.2012
Vaše otázka není zcela přesně postavena, přesto se poukouším odpovědět. Jistě paprikám stejně jako rajčatům vadí nedostatek světla a zároveň nadměrná teplota při předpěstování. Sice se nevytáhnou jako rajčata, ale sazenice budou slabé, lehce... celý příspěvek >
Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 23.2.2012
Asi před 14 dny jsem vysela pět semen San Marzano a pět semen Corzaro do jednoho kelímku na opačné strany. Po deseti dnech nelezlo ještě nic. Kelímek jsem měla těsně u okna a v těch mrazech tam asi nebyla dostatečná teplota na klíčení, dala jsem je... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 23.2.2012
O víkendu mi dcera koupila v Praze v OBI Sportivu 8 semen, Philovu 5 semen a Phantazii 5 semen, každý sáček za nekřesťanských 128 Kč. Včera mi sáčky přišly poštou domů. V pozdních večerních hodinách jsem vysela od každé odrůdy po jednom semínku,... celý příspěvek >
Předpestováni salátu, 23.2.2012
I když dokážu za oknem pěstovat možné i nemožné, sazenice prvního salátu si kupuji v zahradnictví, za oknem se vždy příliš vytahovaly. Již tento víkend se chystám uhrabat ve skleníku záhony a po neděli vyrazím do zahradnictví. Snad již budou sazenice... celý příspěvek >
Jde lilek naroubovat, 17.2.2012
Pokud jde lilek naroubovat, tak zase jen na nějaký lilek, na tykev nebo na Sprinter určitě ne, tyto rostliny nejsou k lilku příbuzné. Lilek má blíže k bramboře či k paprice než k tykvi,  tolik moje úvaha ne zkušenost.    J.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 16.2.2012
Vzpomněla jsem si, že minulé léto se mi jeden známý chlubil, že dokázal rozpěstovat sazenici rajčete na patnáct jedinců. Tehdy mne to příliš nezajímalo, tak jsem se nevyptávala na podrobnosti pěstování. Vím však, že nemá skleník ani nějakou... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 16.2.2012
Tak nějak, jak Vy popisujete si to též představuju. Sama rajčata stříkám jen do doby sklizně. Při plné sklizni již uplatńuji jen odlisťování. Sklizeń nám ukončuje plíseń dle počasí. Zde se pozná, nakolik jsou rádoby odolné odrůdy opravdu odolné.... celý příspěvek >
Další diskuze:  26272829  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika