|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zurodneni pudy - jilovite, 4.5.2010 Taky s tímhle bojuju každoročně ve své zahradě. Akorát kombinace jíl-písek, se mi nijak zvlášť neosvědčila, nějak to situaci nezlepšilo. Nejlepší byla vloni, kdy jsme tam na podzim navezli opravdu hodně koňského hnoje a zaorali, na jaře to bylo mohem... celý příspěvek > |  | Trnity rychlerastuci zivy plot, 4.5.2010 hezký je i červenolistý dřišťál, některý vzrůstnější druh. Za dva roky mi udělal metr a půl na výšku. |  |
|  | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Šla bych do toho, jak píše přispěvatel přede mnou. Sklaník přestěhovat na nějaké míň nápadné místo, které si prohleédnete ze všech stran a nebude vám tam pohledově vadit. Źáklad obložit buďto kamenem, či dřevěnýma špalíkama (ale tam není taková... celý příspěvek > |  | Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 3.5.2010 Nevím, jestli ty necelé hnědé jsou zrovna Apricot, ale na těch není žádná zelená větévka Taky jsem někde četla, že starého dřeva janovec neraší, no a ani jsem to u svých neviděla. Teď tedy netuším, co s nima dělat dál... |  | Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 3.5.2010 Mě přes zimu takhle skončilo asi 12ks, přesně jak píšete - všechny barevné, ale ani žluté na tom nejsou nejlépe. Proboha, jen mi neříkejte, že je nadopbro po nich! Mám je 4tým rokem a byly to už dost velké keře. Stříhala jsem pravidelně po... celý příspěvek > |  | Řebříček (Achilea), 30.4.2010 Tohle je ode mne - nebyla jsem přihlášená |  | Řebříček (Achilea), 30.4.2010 Ne, nezalévám vůbec. Máme spíš jílovitou půdu, ale na tomhle místě jsem ji vylepšila kompostem, pískem a je to na navážce na kopečku - tak si myslím, že půdou to nebude. Navíc běžný řebříček nám tu i v okolí roste normálně. |  | Řebříček (Achilea), 29.4.2010 Dobrý den, měla jsem na zahradě velký záhon červeného řebříčku,,paprika" a dva roky vdržel krásný. postupně ovšem jednotlivé rostliny odcházeli a teď mi na zapleveleném záhoně raší jen pár ubožáčků. Už vloni jsem záhon pro jistotu vylehčila... celý příspěvek > |  | Jaké keříky do stinného místa - pod vzrostlými stromy, 28.4.2010 Ano, mahonie mne taky hned napadla. zrovna včera jsem kolem ní odplevelovala a manžel mi povídá:,,a tady ten keřík máme jenom jeden? Proč? Je hezký..." Mahonie právě hezky žlutě kvete. Není to vysloveně okrasný keř jako třeba zlatice, ale je... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 28.4.2010 Nejsem žádný odborník přes rajčata, klasických moc ani nesním, tak jak to tady čtu jsem ráda, že jsem si letos zasadila Bejbina - snad budou fakt chutná. Rajče z obchodu nejsem schopna pozřít. Mám strašně citlivé vnímání chuti a... celý příspěvek > |  |
|  | Levandule a kočky, 28.4.2010 Stejně tak já mám dvě kočky doma-venku, velkou zahradu, hafl levandule a nikdy v ní neleželi. Od rodičů mám zkušenost, že opravdu rády leží v mrkvi a petrželi. Naše kočky si spíš vybírají úkraty, kde mají klid a můžou nepozorovaně číhat na ptáčky -... celý příspěvek > |  | Jak začít s mulčovací kůrou, 27.4.2010 Mám velkou zahradu, všechny keře mulčované textilkou a kůrou a nikde se to před tím nelikvidovalo, nanejvíš někde trochu zkopal plevel (nebyly to travnaté plochy, jen silně zaplevelené) Pokud dáte na textilii vrstvu kolem těch 10cm - což se u keřů... celý příspěvek > |  | Jak Vám přezimovala levandule?, 27.4.2010 Tak levandule mi přežili snad všechny, ty co nevypadali teď raší úplně od báze rostliny - keře mají cca 5 let, ale stříhám je každým rokem zjara hodně, tak nejsou moc velké. Odešla úplně šalvěj a svatolina, tymián také nevypadá nejlíp, z každého... celý příspěvek > |  | Je kos škůdce?, 27.4.2010 Také mám počítač u okna s výhledem na jezírko a pozoruju denně kosy jak zápasí se žížalama v trávníku, konipásky, kteří mají momentálně námluvy, nakrucujou se kolem jezírka a kočka se z toho může pominout... Teď tady nějací malincí ptáčínci (musím... celý příspěvek > |  | Nejedovatý stále zelený živý plot, 26.4.2010 Dobrý den, z opadavých listnáčů vydrží do jara suché listí na habru a buku, ale tam bych se zase bála, že si na něm pro změnu ten kůň rád smlsne - vzhledem k tomu, že srnám chutná. Jinak si nedovedu představit jak bude zahrada vypadat, pokud tam bude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|