|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plazivka s barevnými listy, 26.7.2010 Když mi ji zahradníci vysadili, vůbec jsem tehdy netušila, že to má být bahenní kytka. Roste na poměrně suchém místě, řekla bych průměrně vodou zásobený záhon a roste dobře, rozrůstá se taky solidně, už mi skoro vytlačila kakost, takže jsem ji před... celý příspěvek > |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 25.7.2010 Jelikož máme jezírko těsně nad domem, jenom jíl jsem neriskovala a je tam folie. Kdyby bylo dál od domu a před domem, šla bych více do přírodního a byl by jíl Nemůžete dávat nějakou obyčejnou čermnou folii na jezírka se používá... celý příspěvek > |  |
|  | Fotogalerie zahradních jezírek, 24.7.2010  Na koupání by to bylo a původně taky bylo myšleno, jenže pstruzi jsou už potvory velké přes 40cm a nikomu se mezi ně moc nechce Lítají se k nám napít a vykoupat vlaštovičky a když vidím jak ty naše potvory po nich jdou, tak už bych tam taky... celý příspěvek > |  | Nemocný rhododendron, 24.7.2010 Dovolím si oponovat, i když nejsem žádný odborník. Mám knihu o rododendronech a mimo jiné, je tam na výsadbu vyloženě hrabanka doporučovaná. V hrabance není ani tak kůra, jako spíše polorozpadlé jehličí, částěčně listí a samozřejmě vespod původní... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 18.7.2010 Přidám ještě. Mám dvě, čistokrevné britky, kočku a kocoura, oba kastrované, oba se můžou volně pohybovat - když chtějí být doma, jsou doma, když chtějí ven, jdou ven. Jsme na samotě, sousedům do zahrady tudíž nechodí a neškodí, ale kdyby jsme nějaké... celý příspěvek > |  | Svlačec, 17.7.2010 To já v trvalkách taky tak, snažím se máznout hlavně to srdíčko a co nejvíc šlahounů. Ale pokud ho má prorostený a omotaný kolem skalníku - šlahouny těžko mázne, bez újmy na keři. Myslela jsem spíše, jestli neexistuje něco, čím by to v klidu stříknul... celý příspěvek > |  | Svlačec, 17.7.2010 Prosím, existuje nějaký selektivní herbicid, který by zlikvidoval svlačec zhusta prorostlý skalníkem a plazivým tisem, aniž by keře poškodil?? |  | Jak na likvidaci Ježatky kuří nohy, 17.7.2010 No, já bych ráda (se na to v tomhle vedru vykašlala ) jenže jak se u nás říká:,,ta potvora roste hleďavoči" a když mi vysemení, mám zase příští rok galeje Mám hektarovou,,zahrádku" |  | Nemocný rhododendron, 17.7.2010 Alenko, dám příklad na Veroničině ronďáku: má tam dvě poměrně živé větve - z těch bych pouze otrhala nemocné lístky, ostatní větve bych seřízla cca na 10cm a doufala, že vyraší. Všechno bych hojně postříkala Dithanem a ještě si vzpomínám, že já jsem... celý příspěvek > |  | Jak na likvidaci Ježatky kuří nohy, 17.7.2010 Včera u nás bylo dokonce přes 38st! Tři dny se zlitá potem ploužím zahradou a snažím se ježatku a jí podobnou mrchu dostat ze záhonů. jelikož už má semena. Vám přeju, aby jste měl pravdu a herbicidem ji opravdu zlikvidoval, protože pokud už kvete,... celý příspěvek > |  |
|  | Nemocný rhododendron, 16.7.2010 Veroniko, Vy jste zmínila, že jednu dobu byla zahrada zatopená... Nevím jak dlouho to trvalo, ale je možné, že ronďáku uhnily kořeny a stím už bohužel nenaděláte nic. Pokud na něm zůstalo živé ještě něco, zkusila bych poslední pokus - ten... celý příspěvek > |  | Jak na žáby ve skalce, 16.7.2010 Tak ono,,kdo chce psa být, hůl si vždycky najde" platí trochu i v tomhle případě... Není totiž pravda, že nikomu nevadí slimáci, nikomu nevadí včely - viz. další fóra. Nevím co myslíte tím stovky žab, jako dospělých žab nebo těch pidižabiček, co už... celý příspěvek > |  | Co to je za plevel?, 15.7.2010 Vyřezat a fofremPokud vám zakvete snad i jen jeden klásek, je tam dostatek semen na zaneřáďění dost velkého prostoru. Nepomůže ańi skopatr motykou a nechat ležet zaschnout na místě. Polovina se uchytí znova a u zbytku stejně semena dozrají a příští... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 13.7.2010 Stáří nás samozřejmě napadlo jako první, ale ta kočka absolutně nejevila příznaky nějakých zdravotních problémů. Tu pěnu u tlamičky jsem nechtěla nějak detailně rozebírat, i když je možné, že už jste se s něčím podobným za svou praxi potkal a poznal... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 13.7.2010 Pane doktore, máte v mnohém pravdui v tom, že jsou lidé, kteří nechají svoje kočky víceméně napospas osudu, ať se toulají a množí´po sousedech a stodolách. Akorát si myslím, že zrovna Vy by jste měl vědět, že kočku těžko tak jako psa, udržím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|