Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za kytku, 13.9.2010
Tak podle pecky usuzuju, že avokádo. Jak se pěstuje neporadím...
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 12.9.2010
Popínavku nevím, ale to druhé by mohl být rozrazil - taky se mi plehní v jezeře 
Neznámá rostlina, 11.9.2010
Ne, ne, nejde o pokojovku, nejspíše to je tahle bahenní rostlina, mám ji kolem rybníka: Šáchor hnědý
Parkový trávník na kamenité půdě, 5.9.2010
Napíšu svůj názor, i když odborník nejsem a snad se nějaký ozve, co napíše taky svůj  Trávníků mám hodně, žádný anglický to není, jelikož je ne příliš urovnaný a jelikož mám psiska. Zeminu máte hezkou - nechtějte vidět tu moji  Já... celý příspěvek >
Jak na žáby ve skalce, 30.8.2010
Tenhle příspěvek jsem nějak nepochopila, nebo mi vypadl z kontextu - jako jak,,co máme dělat"? Co? Nic, nevšímejte si jich a nechte je v klidu žít...
Čím stříhat miscanthusy, 27.8.2010
Elektrickýma na živý plot to fakt jde?? A opravdu jste zkoušel (a) Miscanthusy? Jak totiž sleduju, když to manža řeže - má s tím i ten křoviňák co dělat 
Neznámá květina, 27.8.2010
Líčidlo jedlé 
Čím stříhat miscanthusy, 27.8.2010
Nůžky na keře´či silné větve nemám vyzkoušené, ale mohlo by to snad jít. Já mám okrasných tráv strašně moc, tak by mi stejně asi upadla ruka. Ale vyzkoušený máme křoviňák s nožem - to je raz dva 
Přesazení rododendronu, 24.8.2010
Ivano, nepřesazujte moc pozdě, radši už teď v září. Stálezelené a jehličnany se nevysazují tak pozdě jako listnaté stromy - ty to mají jinak, tam se čeká až když končí vegetace. Stálezelené musí naopak do zimy řádně zakořenit!
Identifikace škůdce v trávníku, 19.8.2010
Hraboš je prostě myšák, který sežere na co dojde a jediná jeho starost je žrát a množit se  Ale zrovna kořeny stromů nepreferuje. Já je tu mám hlavně proto, že z obou stran baráku byla obilná pole. Spíš se drží v zelenině, kde si tu hryzne... celý příspěvek >
Identifikace škůdce v trávníku, 18.8.2010
Je to hraboš - taková větší myš. V okrasném trávníku paseku nadělat celkem umí, ale nám se z něj odstěhovali, když se začal pravidelně sekat sekačkou a taky máme psy a kočky. Hraboši jsou teď jen v jetelu a tam s nima norováním bojují psiska (tam to... celý příspěvek >
Růže asi zplaněla, 18.8.2010
Není možné, že by Vám zničeho nic zplaněla růže  Jak píše Lída, může vyrůst jeden, či pár planých výhonů. Tato Vaše růže mi připadá, že jí chybí nějaké živiny. Zkuste přihnojit, v tuto dobu už bude asi lepší nějaké ze speciálních podzimních... celý příspěvek >
Magnolie - pěstování a střihání, 17.8.2010
Záleží na tom, jestli Vám stačí obyčejná se supermarketu a nebo Vám jde o to, aby to bylo nějaké šlechtění a záruka, že je to ona  Já kupovala žlutou, která byla jen cca 170cm dlouhý prut za 2 tisíce a druhá,,Rustica Rubra"(ta co... celý příspěvek >
Magnolie - pěstování a střihání, 17.8.2010
Tu co upravili psiska - tak ta už z toho 20cm pahýlu nevypučela  Dočista po ní  A to byla zrovna ta, co jsem schválně sháněla a byla i dost drahá Vám po nějakém sestříhnutí snad normálně poroste. A příští rok... celý příspěvek >
Nemocný rhododendron, 17.8.2010 Obsahuje fotku
Tak konečně jsem nafotila i ty ronďáky... U těch na úpalu a relativním suchu jižního svahu si nejsem jistá, jestli přežijí, i když po té ozdravné kůře: hrabanka, hnůj, suchá tráva - je na nich vidět, že se snaží růst. Myslím, že ronďák mlůže být i na... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika