|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení vinné révy, 15.4.2012 Paľo, můžete nám více říci k té odrůdě Pamjati Zacharovoj? děkuji |  | Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012 mrkněte na vyhledávače a dejte si foto drvopleň
třeba to bude on... |  |
|  | Množení vinné révy, 15.4.2012 Vostorg je ze všech odrůd co mám nejvíce narašen, na druhém místě je Venus |  | Množení vinné révy, 14.4.2012 i tak asi bude chtít lepší péči než jiné, tím myslím lépe zalévat a také přihnojovat, počítam s tím, že do hloubky příliš nepůjde a nebude si moci tak dobře obstarat vodu a živiny |  | Množení vinné révy, 14.4.2012 No Mirku, trochu Vás zklamu, bred_ik někde psal, že odrůda Vostorg nekoření a pokud udělá trochu kořenu tak pak chcípne na místě! Pokud by to kořenilo dobře, je možné, že to Vostorg nebude.. |  | Novinky jabloní 2012, 12.4.2012 dostaly se mi do rukou stromky odrudy MINERVA, jedná se o letní jabloň, víc však nevím, nezná někdo? díky |  | Aprimira, 11.4.2012 uvadi se, že by mela byt samosprasna... |  | Aplikace Previcuru na rajčata a další plodiny, 10.4.2012 Previcur už tak snadné sehnat nebude..už ho zatrhli! |  | Je už nějaká náhrada za Dursban?, 10.4.2012 takže jedině Calypso, ostatní přípravky nejsou příliš v ČR rozšířeny, akorád postříkat plošně výsadby mečíků mi přijde víc neeko než když člověk nasype Dursban jen do řádku. Tady to profesoři dost nevychytali! |  | Co vaše réva? (2012), 9.4.2012 jak to tedy všem dopadlo po mrazu, co réva? |  |
|  | Neznámá vinná réva, 8.4.2012 450mnm je uz dost, mnohe odrudy by vsak u Vas dozraly bez problemu, ale Vase vyska uz je docela opravdu vysoká, nekdy e podle stitku da vyhledat na internetu co to presne je zač, takhle už jsou sance na zjisteni minimalni :( |  | Hibernal a Solaris - choroby, 8.4.2012 Solaris mám právě od Siebbus na 125AA, tak uvidíme, domluva byla dobrá - lepší jak s jižní Moravou... |  | Neznámá vinná réva, 8.4.2012 zkuste sem dát alespoň foto toho štítku, odrůd révy jsou tisíce a tak těžko hádat...! |  | Ředkvičky, 7.4.2012 jak to vidite s redkvickami co jsou vzejite venku, preziji ten mraz o vikendu nebo se tim nemam znepokojovat, letos jsem je vysel práve brzy a tak nemam moc zkusenosti s timto terminem v pol.podminkach, děkuji |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012 tam uz se Mirku nedivam, aby se sekli nekolikrát treba o 4stupně..to už je dost! |  |
 |
|
|
|