Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení vinné révy, 15.4.2012
Paľo, můžete nám více říci k té odrůdě Pamjati Zacharovoj? děkuji
Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012
mrkněte na vyhledávače a dejte si foto drvopleň třeba to bude on...
Množení vinné révy, 15.4.2012
Vostorg je ze všech odrůd co mám nejvíce narašen, na druhém místě je Venus
Množení vinné révy, 14.4.2012
i tak asi bude chtít lepší péči než jiné, tím myslím lépe zalévat a také přihnojovat, počítam s tím, že do hloubky příliš nepůjde a nebude si moci tak dobře obstarat vodu a živiny
Množení vinné révy, 14.4.2012
No Mirku, trochu Vás zklamu, bred_ik někde psal, že odrůda Vostorg nekoření a pokud udělá trochu kořenu tak pak chcípne na místě! Pokud by to kořenilo dobře, je možné, že to Vostorg nebude..
Novinky jabloní 2012, 12.4.2012
dostaly se mi do rukou stromky odrudy MINERVA, jedná se o letní jabloň, víc však nevím, nezná někdo? díky
Aprimira, 11.4.2012
uvadi se, že by mela byt samosprasna...
Aplikace Previcuru na rajčata a další plodiny, 10.4.2012
Previcur už tak snadné sehnat nebude..už ho zatrhli!
Je už nějaká náhrada za Dursban?, 10.4.2012
takže jedině Calypso, ostatní přípravky nejsou příliš v ČR rozšířeny, akorád postříkat plošně výsadby mečíků mi přijde víc neeko než když člověk nasype Dursban jen do řádku. Tady to profesoři dost nevychytali!
Co vaše réva? (2012), 9.4.2012
jak to tedy všem dopadlo po mrazu, co réva?
Neznámá vinná réva, 8.4.2012
450mnm je uz dost, mnohe odrudy by vsak u Vas dozraly bez problemu, ale Vase vyska uz je docela opravdu vysoká, nekdy e podle stitku da vyhledat na internetu co to presne je zač, takhle už jsou sance na zjisteni minimalni :(
Hibernal a Solaris - choroby, 8.4.2012
Solaris mám právě od Siebbus na 125AA, tak uvidíme, domluva byla dobrá - lepší jak s jižní Moravou...
Neznámá vinná réva, 8.4.2012
zkuste sem dát alespoň foto toho štítku, odrůd révy jsou tisíce a tak těžko hádat...!
Ředkvičky, 7.4.2012
jak to vidite s redkvickami co jsou vzejite venku, preziji ten mraz o vikendu nebo se tim nemam znepokojovat, letos jsem je vysel práve brzy a tak nemam moc zkusenosti s timto terminem v pol.podminkach, děkuji
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012
tam uz se Mirku nedivam, aby se sekli nekolikrát treba o 4stupně..to už je dost!
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika