|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 když si to tak tady čtu tak mi přijde, že někteří si myslí, že mrazík snad nikde vůbec nepřijde-to jsem zvědav na ty fotky až sem dáme po víkendu |  | Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 no možná kdysi pěstovali jen mrkev a zelí a těm mrazíky přece nevadí! :DD |  |
|  | Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 já jsem to pochopil tak, že oněch -7st je teplota při zemi... |  | Pozdní jarní mrazy, 9.5.2012 jinak já je beru všechny s rezervou, nedávno, tak dva týdny jsem porovnával teploty, které předpovídali, hm... sekli se dokonce o 4 až 5 st.! |  | Pozdní jarní mrazy, 9.5.2012 myslím, že dorazí, jen je otázkou kde a v jaké intenzitě, vloni nám taky zaplodily ořešáky a stačilo to, nějaká ztráta byla, ale oproti vsím hned vedle jsme byly neskutečně ušetřeni |  | Pozdní jarní mrazy, 9.5.2012 Zakládám tuto diskuzi, neboť tu není téma na mix různých druhů, tedy takový komplet.
Co budete vůbec všechno chránit proti víkendovému mrazu? Hlavně, aby ořešáky vydržely, to ostatní se nějak dá ochránit.. |  | Výsadba révy, 6.5.2012 nakonec jsem zahrnul všechny a již mnohé jsou nad zemí, tak rychlý nástup jsem nečekal, mohlo za to to velké teplo a hodně prohřátá půda, si tedy myslím... |  | Hecht 144 BTS, 6.5.2012 Jaké jsou zkušenosti s křovinořezem Hecht 144 BTS s dělitelnou hřídelí? Děkuji
|  | Křovinořezy s dělenou hřídelí, 6.5.2012 Dobrý den prosím o radu jaké máte kdo zkušenosti s křovinořezem s dělenou hřídelí.Neuvolńuje se ve spoji? Díky |  | Lilkoviště, 30.4.2012 Pěkná sklizeň Honzo, jinak některé lilky Vám asi již dle fotky přezrály.. chytly takovou našedlou či nažloutlou barvu. Letos budu experimentovat minimálně, neboť zatím všechny odrůdy převálcovala odrůda Giotto. |  |
|  | Lilkoviště, 30.4.2012 ano, lilek chutná všem a tak hl.svilušky mohou být problém, vloni mě překvapilo, že bíle plodící lilky tolik nechutnají hmyzu..zajímavé, venku je nestříkám, ve skleníku musím pro extrémní výskyt vzít chemii :(takže Omite, měl by být i Vertimec |  | Co vaše réva? (2012), 29.4.2012 pořád mi to Mirku vrtá hlavou proč ta Chrupka u Vás nedozrává, říká se, že když nejdou chrupky tak nepůjdou ani jiné hl.pozdnější sorty, zvláštní |  | Co vaše réva? (2012), 28.4.2012 přesně takto mi vypadá Vostorg |  | Hrušeň Bohemica, 28.4.2012 já mám za to, že se jedná o cizosprašnou odrůdu.. |  | Co vaše réva? (2012), 27.4.2012 také bych řekl, že padlí je větší problém než peronospora |  |
 |
|
|
|