|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 10.7.2012 tak to bude Faselis-Madonna je klasicky velky tmave fialovy lilek, tak jak jsem predtim nadaval na odrudu Thai Long Green, tak letos plodi vic jak jindy, hold kazdy rok je jiny |  | Určení rosliny, 9.7.2012 nn, říká se mahónie nebo taky jen mahon |  |
|  | Určení rosliny, 9.7.2012 je to Mahonia aquifolium... |  | Lilkoviště, 9.7.2012 copak je to ta sv.fialova odruda?
zatim nejtezsi lilek mel pul kila, ale letos se obavam, ze to nevydrzim a budu je sklizet porad a casto :))
jinak Honzo-super sklizeň! |  | Lilkoviště, 9.7.2012 ano, cuketa je taková víc tuhá, chutná mi, ale lilek a grilovaná cherry rajčata jsou asi nejlepšími zeleninami vůbec, plus teda melouny :) |  | Lilkoviště, 8.7.2012 Mirkovi rozumim, kdyz ve skleniku maji svilusky hlad, je velmi tezke se jim ubranit a navic lilky skutecne uprednostnuji a to hl.fialove plodici odrudy, jiz vloni jsem si toho vsiml, letos zelene odrudy ve skleniku take nejsou napadany, uvidime za... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 8.7.2012 ve skleniku se zatim divim-svilusky tam nejsou a tak pro jistotu poprve striknu eko postrik-venku lilky plodí jedna radost, i kdyz mohutne vitezi Giotto nad ostatnimi, váhově jsou to plody zatim kolem 400-550g - odhaduji |  | Co vaše réva? (2012), 5.7.2012 PZ je od nas kousek a tlak chorob je mirny hlavne z toho, ze za cerven bylo minimum srazek, nyni po destich se vegetace rapidne zrychlila, nejvhodnejsi teploty pro rust jsou mezi 25-30st., pri přes 30st.réva stojí |  | Nejchutnější rajčata, 2.7.2012 jinak během června jsem ochutnaůl nejranejsi odrudu a tou byl Perun - tom je chutove pro me zklamani, je moucne, coz na cherry je velky handicap, jinak v zime take nekupujeme rajsky, za to mame vzdy plnou bednu susenych domacich :) |  | Lilkoviště, 2.7.2012 asi to tu nekde Mirku bude, ale zeptam se rovnou-ten bily lilek, jak se jmenuje? Jinak nehnednou Vam plody tohoto lilku venku? vloni to byla jedina chybka bile odrudy, ackoliv plodila skvele |  |
|  | Co vaše réva? (2012), 1.7.2012 pokud neni vše automaticke a je toho hodne, mají,,slabší´´ druhy problemy, takova plodova zelenina to vzdycky rozdycha:)
nicmene revu asi radeji striknu, kazde ovlhceni muze byt riziko |  | Co vaše réva? (2012), 1.7.2012 jiny kraj, jiny mrav-tady Mirku skutečně opak, jestli nebude víc pršet tak třeba rovnou zaryji košťálovou zeleninu - samej drepčík z řepky, jak známo milují sucho a to jim tu můžu dopřát :(
hlavně, že réva suchu porozumí, asi navýším ještě počty... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 1.7.2012 asi to striknu, zrovna lehce prsi
jinak kolik u vas za cerven naprselo??? |  | Co vaše réva? (2012), 1.7.2012 ja teda musim zaklepat, ze zatim jsem nicim nestrikal a nic se zatim neobjevilo, ale pravda je takova, ze se nemuzeme rovnat s jizni Moravou kde naprselo vyrazne vic nez u nas a tlak chorob musi byt logicky vyšší |  | Lilkoviště, 30.6.2012 ja teda mam s bio pripravky horsi zkusenosti-prakticky mi nikdy nepomohly.. |  |
 |
|
|
|