Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 10.7.2012
tak to bude Faselis-Madonna je klasicky velky tmave fialovy lilek, tak jak jsem predtim nadaval na odrudu Thai Long Green, tak letos plodi vic jak jindy, hold kazdy rok je jiny
Určení rosliny, 9.7.2012
nn, říká se mahónie nebo taky jen mahon
Určení rosliny, 9.7.2012
je to Mahonia aquifolium...
Lilkoviště, 9.7.2012
copak je to ta sv.fialova odruda? zatim nejtezsi lilek mel pul kila, ale letos se obavam, ze to nevydrzim a budu je sklizet porad a casto :)) jinak Honzo-super sklizeň!
Lilkoviště, 9.7.2012
ano, cuketa je taková víc tuhá, chutná mi, ale lilek a grilovaná cherry rajčata jsou asi nejlepšími zeleninami vůbec, plus teda melouny :)
Lilkoviště, 8.7.2012
Mirkovi rozumim, kdyz ve skleniku maji svilusky hlad, je velmi tezke se jim ubranit a navic lilky skutecne uprednostnuji a to hl.fialove plodici odrudy, jiz vloni jsem si toho vsiml, letos zelene odrudy ve skleniku take nejsou napadany, uvidime za... celý příspěvek >
Lilkoviště, 8.7.2012
ve skleniku se zatim divim-svilusky tam nejsou a tak pro jistotu poprve striknu eko postrik-venku lilky plodí jedna radost, i kdyz mohutne vitezi Giotto nad ostatnimi, váhově jsou to plody zatim kolem 400-550g - odhaduji
Co vaše réva? (2012), 5.7.2012
PZ je od nas kousek a tlak chorob je mirny hlavne z toho, ze za cerven bylo minimum srazek, nyni po destich se vegetace rapidne zrychlila, nejvhodnejsi teploty pro rust jsou mezi 25-30st., pri přes 30st.réva stojí
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012
jinak během června jsem ochutnaůl nejranejsi odrudu a tou byl Perun - tom je chutove pro me zklamani, je moucne, coz na cherry je velky handicap, jinak v zime take nekupujeme rajsky, za to mame vzdy plnou bednu susenych domacich :)
Lilkoviště, 2.7.2012
asi to tu nekde Mirku bude, ale zeptam se rovnou-ten bily lilek, jak se jmenuje? Jinak nehnednou Vam plody tohoto lilku venku? vloni to byla jedina chybka bile odrudy, ackoliv plodila skvele
Co vaše réva? (2012), 1.7.2012
pokud neni vše automaticke a je toho hodne, mají,,slabší´´ druhy problemy, takova plodova zelenina to vzdycky rozdycha:) nicmene revu asi radeji striknu, kazde ovlhceni muze byt riziko
jiny kraj, jiny mrav-tady Mirku skutečně opak, jestli nebude víc pršet tak třeba rovnou zaryji košťálovou zeleninu - samej drepčík z řepky, jak známo milují sucho a to jim tu můžu dopřát :( hlavně, že réva suchu porozumí, asi navýším ještě počty... celý příspěvek >
asi to striknu, zrovna lehce prsi jinak kolik u vas za cerven naprselo???
ja teda musim zaklepat, ze zatim jsem nicim nestrikal a nic se zatim neobjevilo, ale pravda je takova, ze se nemuzeme rovnat s jizni Moravou kde naprselo vyrazne vic nez u nas a tlak chorob musi byt logicky vyšší
Lilkoviště, 30.6.2012
ja teda mam s bio pripravky horsi zkusenosti-prakticky mi nikdy nepomohly..
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika