|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zrání rajčat, 2.8.2012 my vysazovali na prelomu kvetna a cervna a prvni zrala byla koncem cervna a v prubehu cervence dozraly dalsi, ale je pravda, ze je to jizni svah a sterkovita puda, ale jde to |  | Lilkoviště, 1.8.2012 no je fakt, ze lilek hodne saje oleje, na to si davam trochu bacha, ale je stejne skvelej :) |  |
|  | Lilkoviště, 1.8.2012 no na gril asi ideální :) |  | Lilkoviště, 31.7.2012  jeste pridavam letos prvne na vyzkouseni odrudu Zeljonenky - vaha přesně 0.5kg takže rozhodně spokojenost, hned byl lilkový kaviár :) |  | Dýně, 31.7.2012 no zalezi na tom o jakou dyni se presne jedna, nicmene ke sklizni v tuto dobu asi nebude, nechte ji az kdyz bude stopka zluta nebo bude hodne zasychat, takze ke konci zari by to jiz byt mohlo-samozrejme s ohledem k Vasi nadmorske vysce apod. |  | Melounoviště 2012, 31.7.2012 to je sranda :)) no mělo to být, že roubované rostou hůře jak neroubované, musel jsem mnohé zničené větrem- roubované nasít znovu (samozřejmě bez roubování)a byl to červen kdy jsem vysel, uvidíme jak to bude růst, naštěstí již kvetou, tak bude... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2012, 31.7.2012 já musím říci, že snad roubované rostliny rostou lépe než ty roubované-zvláštní |  | Bifteková rajčata, 29.7.2012 no pristi rok si kupuji Albengu F1-vari z ni Ital z Primy, tak jsem zvědav jak to dopadne |  | Lilkoviště, 29.7.2012 Honzo take gratuluji, je to podivana, na fotce je jaka odruda, venku nebo ve skleniku??
take mam radsi dele udelane lilky, kdyz jsou jeste trochu tvrde, neni to ono, ja miluji na kosticky nakrajene a na panvi udelane lilky a k tomu San Marzanovou... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 28.7.2012 porad se Mirku kocham tim sedivym lilkem, ten je brutalní :) ja zatim chutove vyzdvyhuji protahle uzke lilky popularni v Asii, jsou jakoby jemnejsi, nicmene co do hmotnosti se ve vyteznosti klasickym ovalnym nevyrovnaji |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 27.7.2012 tech 150kc Honzo chapu, nebo aspon tak do 100kc, kdyz si vezmete, ze obri odrudy nejsou moc plodne, maji par plodu a šmitec, takze, me vyssi cena neprekvapuje-kord kdyz jsou v zime za 70kč nechutna rajcata zcela bez aroma a chuti |  | Fazolové lusky - zavařování, 26.7.2012 sice mam naseto, ale pokiud vyseju jeste tento tyden, bude sklizen jeste konce, m zari? nebo uz je pozde? |  | Co vaše réva? (2012), 25.7.2012 nechci to zakriknout, ale letos jsou revy v biorežimu, teda pokud vynecham to jarni osetreni akaricidem, houba, m se zatim nastzesti moc nechce |  | Rajče - plíseň startuje, 25.7.2012 rekl bych, ze treba rajsky min.tyden sedely a nasadily novy plody, ted raketove dalsi cervenaji, proste presne naopak |  | Rajče - plíseň startuje, 25.7.2012 bodet by to u Mirka nerostlo, kdyz mu tam prsi mekka voda na rosltinky, tady sice teplo taky je, ale voda ani nahodou :( |  |
 |
|
|
|