Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 8.9.2012
toto mi Mirku pripomina,,prezralou´´ msici-tedy uz starou
Hokaida z cerstveho hnoje v horske poloze, 8.9.2012
s cuketou se dýně zkřížit klidně mohly..!
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 8.9.2012
pod me chytre maminky.. :) pektin se tam pry pridava, jinak zadna ananasova dochut se nedava, maximalne kdo chce tak se tam da kousek cele skorice, ta se pak vynda
Už se mají vyndavat mečíky?, 8.9.2012
tak..pokud jste je nesázel tak pozdě jako já, je dobré aby se mečíky sklidily do konce září, ne déle! V pozdním období je jiz velky tlak houb.chorob-hl.fusarium, proto necekat na prvni mraziky!
Housenky na artyčoku, 6.9.2012
poslete foto na lepidoptera-tam mapuji motyli, jiste Vam ochotne pomohou, navic je to pro ne i jiste mapovani druhu, budou radi
Co je to za květinu, 6.9.2012
Mimulus aurantiacus-kejklířka
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 4.9.2012
ja z cernych Black Cherry-velka plodnost, dobra chut, praskani minimalni, velka vyrovnanost
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 4.9.2012
Mirku, poprosim vas o radu a budu hned konkretnejsi-jake odrudy misto SM mi doporucite z onoho pobaltskeho webu? Urcite budu zjara objednavat, budu rad za reference, diky!
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.9.2012
konecne nekdo kdo pochopil jaka tykev je nejlepsi-a je to tak, vsechny Cucurbita moschata, tedy i Lunga di Napoli jsou na pouziti v kuchyni nejlepsi, jedinym minusem je mensi vyuzitelnost na marmeladu-tam jsou skutecne nej ty obri dyne typu Howden,... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 3.9.2012
skoda, ze Nastja je F1, takhle clovek musi kupovat osivo, leda, ze by clovek vedel rodice a pak to dle toho opyloval, ten Kish Mish je mile prekvapil-na to, ze to neni F1 a plodu je tolik a jak dobrych tak to je super, navic i vyrovnane
Jaká rajčata pěstujete, 3.9.2012
z onech 20odrůd cherry jsou jasnými chutovymi vitezy Kish Mish oranževyj a Nastja Slastjona F1, u velkých je to pokazde trochu jinak
Černí broučci na rukole, 2.9.2012
vzhledem k tomu, ze je to stejna čeled jako repka apod., napadaji rukolu drepčici i blýskacci, pomuze samozrejme postrik, ale take pravidelna zavlaha-na jiznim svahju ji nemohu pestovat z duvodu extremniho žáru a zaroven idealni misto pro tyto... celý příspěvek >
Lilkoviště, 1.9.2012
koukam, že se potvrzuje me pravidlo, ze bile s mensimi plody jsou urodnejsi
Nejchutnější rajčata, 1.9.2012
důvodem proc jsem zanechal Bejbina byla jejich velikost-na cherrry prilis velka, letos jsou nektere odrudy ktere chutove prekonaly i Pollicino i jine chutovky
Lilkoviště, 1.9.2012
přezrále lilky využití nemají, zkusili jsme pár jídel, ale chuť byla hrozná, takže pryč s nimi
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika