|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 8.9.2012 toto mi Mirku pripomina,,prezralou´´ msici-tedy uz starou |  | Hokaida z cerstveho hnoje v horske poloze, 8.9.2012 s cuketou se dýně zkřížit klidně mohly..! |  |
|  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 8.9.2012 pod me chytre maminky.. :)
pektin se tam pry pridava, jinak zadna ananasova dochut se nedava, maximalne kdo chce tak se tam da kousek cele skorice, ta se pak vynda |  | Už se mají vyndavat mečíky?, 8.9.2012 tak..pokud jste je nesázel tak pozdě jako já, je dobré aby se mečíky sklidily do konce září, ne déle! V pozdním období je jiz velky tlak houb.chorob-hl.fusarium, proto necekat na prvni mraziky! |  | Housenky na artyčoku, 6.9.2012 poslete foto na lepidoptera-tam mapuji motyli, jiste Vam ochotne pomohou, navic je to pro ne i jiste mapovani druhu, budou radi |  | Co je to za květinu, 6.9.2012 Mimulus aurantiacus-kejklířka |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 4.9.2012 ja z cernych Black Cherry-velka plodnost, dobra chut, praskani minimalni, velka vyrovnanost |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 4.9.2012 Mirku, poprosim vas o radu a budu hned konkretnejsi-jake odrudy misto SM mi doporucite z onoho pobaltskeho webu? Urcite budu zjara objednavat, budu rad za reference, diky! |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.9.2012 konecne nekdo kdo pochopil jaka tykev je nejlepsi-a je to tak, vsechny Cucurbita moschata, tedy i Lunga di Napoli jsou na pouziti v kuchyni nejlepsi, jedinym minusem je mensi vyuzitelnost na marmeladu-tam jsou skutecne nej ty obri dyne typu Howden,... celý příspěvek > |  | Jaká rajčata pěstujete, 3.9.2012 skoda, ze Nastja je F1, takhle clovek musi kupovat osivo, leda, ze by clovek vedel rodice a pak to dle toho opyloval, ten Kish Mish je mile prekvapil-na to, ze to neni F1 a plodu je tolik a jak dobrych tak to je super, navic i vyrovnane |  |
|  | Jaká rajčata pěstujete, 3.9.2012 z onech 20odrůd cherry jsou jasnými chutovymi vitezy Kish Mish oranževyj a Nastja Slastjona F1, u velkých je to pokazde trochu jinak
|  | Černí broučci na rukole, 2.9.2012 vzhledem k tomu, ze je to stejna čeled jako repka apod., napadaji rukolu drepčici i blýskacci, pomuze samozrejme postrik, ale take pravidelna zavlaha-na jiznim svahju ji nemohu pestovat z duvodu extremniho žáru a zaroven idealni misto pro tyto... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 1.9.2012 koukam, že se potvrzuje me pravidlo, ze bile s mensimi plody jsou urodnejsi |  | Nejchutnější rajčata, 1.9.2012 důvodem proc jsem zanechal Bejbina byla jejich velikost-na cherrry prilis velka, letos jsou nektere odrudy ktere chutove prekonaly i Pollicino i jine chutovky |  | Lilkoviště, 1.9.2012 přezrále lilky využití nemají, zkusili jsme pár jídel, ale chuť byla hrozná, takže pryč s nimi |  |
 |
|
|
|