|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cydonia oblonga - kdoule, 7.10.2012 zkusim je, snad mi daji slevu za vetsi mnozstvi, uvidime :)
mozna bude lepsi zalozit stromky nekde kde je na zimu kolem 0st a vysadit je az na jare, nebo jak se stavite k podzimni vysadbe? |  | Cydonia oblonga - kdoule, 5.10.2012 nevíte Václave kde bych mohl koupiot stromky?snad vsude je mit nebudou..pokud prodavate kdoule jako plody, beru také :) |  |
|  | Jednokolová motorová plečka, 30.9.2012 také bych poprosil o radu, díky |  | Tykev muškátová, 24.9.2012 Letos mam dost muskatovek, avsak chut se zjisti az behem zimy pri degustaci :) |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 23.9.2012 moje řeč..vyuziti je nekonecne, jen to chce trochu cvasu a namahy se poohlednout po receptech, treba ja uz barmb.kaši samotnou nedám-musim tam mit dyni-je to chutnejsi a i barva neni tak vyblitá... |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 22.9.2012 dnes jsem se opet presvedcil nad tim, že lide stale nepochopili k cemu dyne jsou, furt si mysli, ze je jen kompot a to je vse-obzvlast duchodci vzdoruji zarputile, nastesti mladi uz jedí lépe :)
dyni je kvuli suchu mene, ale jsou krasne vyzrale |  | Tykev muškátová, 14.9.2012 mnozstvi je hodne odvisle podle moznosti zalevani a take na vlhci lokalite, jestlize zalevate, budete mit vice plodu, rostliny,,nasuchu´´ daji mene plodu, ale zas budou urcite plody vyzralejsi a vyraznejsi - rostlina prece jen zasobuje mene plodu -... celý příspěvek > |  | Tykev muškátová, 14.9.2012 Mila Moniko, tykev muskatova je nejlepsi z cele rodiny tykvi, nejen, ze ma nejvyraznejsi chut, ale take nejdele vydrzi na zimu. Co se tyce naroku - ze vsech tykvi je nejvice narocna na teplo, chce to si vybrat odrudu s kratkou veget.dobou.... celý příspěvek > |  | Neznámá tykev, 13.9.2012 ano, vypada to na ni, my uz mame tuto sklizenu, je extremne rana |  | Co je to za květinu, 12.9.2012 Josef bude mit nejspis pravdu, az dle druhe fotky to vypada prave na voděnku-listy nejsou plstnate, ale leskle.. |  |
|  | Co je to za plevel?, 11.9.2012 mrknete do vyhledavace, nebude to nakonec Abutilon theophrasti - mračňák Theophrastův? |  | Jedlá nebo nejedlá dýně?, 11.9.2012 ano, vypada to na okrasne, tyto jsou jen k dekoraci, i kdyz nektere dyne jsou okrasne, ale navic i jedle - napr.typu Acorn |  | Co je to za květinu, 10.9.2012 mrknete na vyhledavac zda to neni Helichrysum petiolare |  | Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 8.9.2012 kdyz jsem byl predtim u nej ja, tak mel tusim jen na Kober 5BB, SO4 je obecně pro stolní odrůdy nejvhodnější |  | Lilkoviště, 8.9.2012 tak druhů mšic je spousta, mozna jste je malo prikrmoval :DD |  |
 |
|
|
|