Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cydonia oblonga - kdoule, 7.10.2012
zkusim je, snad mi daji slevu za vetsi mnozstvi, uvidime :) mozna bude lepsi zalozit stromky nekde kde je na zimu kolem 0st a vysadit je az na jare, nebo jak se stavite k podzimni vysadbe?
Cydonia oblonga - kdoule, 5.10.2012
nevíte Václave kde bych mohl koupiot stromky?snad vsude je mit nebudou..pokud prodavate kdoule jako plody, beru také :)
Jednokolová motorová plečka, 30.9.2012
také bych poprosil o radu, díky
Tykev muškátová, 24.9.2012
Letos mam dost muskatovek, avsak chut se zjisti az behem zimy pri degustaci :)
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 23.9.2012
moje řeč..vyuziti je nekonecne, jen to chce trochu cvasu a namahy se poohlednout po receptech, treba ja uz barmb.kaši samotnou nedám-musim tam mit dyni-je to chutnejsi a i barva neni tak vyblitá...
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 22.9.2012
dnes jsem se opet presvedcil nad tim, že lide stale nepochopili k cemu dyne jsou, furt si mysli, ze je jen kompot a to je vse-obzvlast duchodci vzdoruji zarputile, nastesti mladi uz jedí lépe :) dyni je kvuli suchu mene, ale jsou krasne vyzrale
Tykev muškátová, 14.9.2012
mnozstvi je hodne odvisle podle moznosti zalevani a take na vlhci lokalite, jestlize zalevate, budete mit vice plodu, rostliny,,nasuchu´´ daji mene plodu, ale zas budou urcite plody vyzralejsi a vyraznejsi - rostlina prece jen zasobuje mene plodu -... celý příspěvek >
Tykev muškátová, 14.9.2012
Mila Moniko, tykev muskatova je nejlepsi z cele rodiny tykvi, nejen, ze ma nejvyraznejsi chut, ale take nejdele vydrzi na zimu.  Co se tyce naroku - ze vsech tykvi je nejvice narocna na teplo, chce to si vybrat odrudu s kratkou veget.dobou.... celý příspěvek >
Neznámá tykev, 13.9.2012
ano, vypada to na ni, my uz mame tuto sklizenu, je extremne rana
Co je to za květinu, 12.9.2012
Josef bude mit nejspis pravdu, az dle druhe fotky to vypada prave na voděnku-listy nejsou plstnate, ale leskle..
Co je to za plevel?, 11.9.2012
mrknete do vyhledavace, nebude to nakonec Abutilon theophrasti - mračňák Theophrastův?
Jedlá nebo nejedlá dýně?, 11.9.2012
ano, vypada to na okrasne, tyto jsou jen k dekoraci, i kdyz nektere dyne jsou okrasne, ale navic i jedle - napr.typu Acorn
Co je to za květinu, 10.9.2012
mrknete na vyhledavac zda to neni Helichrysum petiolare
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 8.9.2012
kdyz jsem byl predtim u nej ja, tak mel tusim jen na Kober 5BB, SO4 je obecně pro stolní odrůdy nejvhodnější
Lilkoviště, 8.9.2012
tak druhů mšic je spousta, mozna jste je malo prikrmoval :DD
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika