|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prodej stromků, 24.10.2012 v podstatě každý stromek ma etiketu kde je to uvedeno nebo je tam dane cislo skolky, která to produkuje-takze vše podstatné se dozvíte z cedulky
co se tyce, ze to nerekli tak to chápu-kdyz si vezmete, že ne vse si skolka vyrabi a musi neco koupit... celý příspěvek > |  | Jak zazimovat Albicii, 22.10.2012 staci, kdyz si zadate na na tomto webu nutná rada Albizia a jiste to najde informace k Albizii.. |  |
|  | Co je to za strom?, 19.10.2012 je to strom, ktery si budu nyni kupovat-Paulownia tomentosa-pavlovnie plstnatá |  | Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 18.10.2012 tyto prirustky co tak znam budou o dost lepsi..proc?protoze nebudou tak vodnate a jsou odolnejsi na mraz, takze i kvetu muze byt vice, jinak muzete vysit semena.. kdyz mate semeniky |  | Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 17.10.2012 to je skoda:(i tak se jedna o krasny strom a asi jej poridim-tedy az na jaře
jinak jsem na netu shledl novinku v podobe paulownie jako dreviny na,,vyrobu´´ dřeva, jedna se udajne o hybrid co je mrazuvzdorný, ví někdo více? děkuji všem |  | Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 17.10.2012 chtel jsem se optat co mate tento nadherny strom, jak omrzly ci neomrzly Palownie po posledni zimě? |  | Jakou zimní hrušku?, 17.10.2012 pokud Vam jde o skladovani-aby dele vydzely, zvolte odrudu Bohemica-i v sadech jiz byva uprednostnovana a plochy narustaji |  | Ovocná stěna z hrušní, 13.10.2012 zajimava diskuze, hned jsem to procetl a zaroven ozivuji diskuzi, docela me zajima Mirku jak to s hrusnemi vypada nadale?díky |  | Výsadba hrušní, 13.10.2012 nechci zakladat nobve tema, tak se zeptam jeste zde-co pouzit na skudce na hrusnich - neco eko, dravy roztoc proti obalecum?děkuji |  | Nová rajčata Semo, 13.10.2012 nedivim se, ze uvadeji GREEN ZEBRU-poptavka po ni je vysoka a musim rici, ze s ni zaspali, u me je chut teto odrudy velice dobra, nevim, zda je to podminkami, ale rozhodne spokojenost-narozdil od podobne zihane Tigerelly.. |  |
|  | Výsadba hrušní, 11.10.2012 tak nakonec to bude 42ks, vše na kdouloni, 4 odrůdy, doufejme, že ten zákrsek bude OK :) |  | Výsadba hrušní, 11.10.2012 dekuji panove za odezvu,
no po pravde-toho kolickovani a zavazi jsem se obaval, asi me to nemine
asi pujdu tedy do kulu, jeste me zajima, zda to nechat na volne rost.zakrsek nebo radeji vřeteno? |  | Výsadba hrušní, 11.10.2012 prave, ze dratenka je pomerne dosti draha-ale urcite se mi u tohoto zpusobu libi snadne tvarovani vyhonu dovodorovna, u kulu moc nevim jak to budu delat-ale zase je to nepochybne levnejsi varianta... |  | Výsadba hrušní, 11.10.2012 Zdravím, budeme sázet asi 30 hrušní, rád bych se zeptal na to jak hrušně vysadit, konkrétně na oporu, vše bude na podnoži MA-tedy kdouloň, rádi bychom, aby byly stromy v konečné velikosti nižší. Je bezpodmínečně nutné stavět drátěnku? Musím ke... celý příspěvek > |  | Cydonia oblonga - kdoule, 8.10.2012 asi je prece jen zalozim a dam na barak pri té 0st, obzvlast, kdyz jsou nabizeny jen špičáky - dle me si myslim, ze pokud nejsou zastipnute, tak je vyzrale drevo velmi malo a snadno zmrzne |  |
 |
|
|
|