Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prodej stromků, 24.10.2012
v podstatě každý stromek ma etiketu kde je to uvedeno nebo je tam dane cislo skolky, která to produkuje-takze vše podstatné se dozvíte z cedulky co se tyce, ze to nerekli tak to chápu-kdyz si vezmete, že ne vse si skolka vyrabi a musi neco koupit... celý příspěvek >
Jak zazimovat Albicii, 22.10.2012
staci, kdyz si zadate na na tomto webu nutná rada Albizia a jiste to najde informace k Albizii..
Co je to za strom?, 19.10.2012
je to strom, ktery si budu nyni kupovat-Paulownia tomentosa-pavlovnie plstnatá
Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 18.10.2012
tyto prirustky co tak znam budou o dost lepsi..proc?protoze nebudou tak vodnate a jsou odolnejsi na mraz, takze i kvetu muze byt vice, jinak muzete vysit semena.. kdyz mate semeniky
Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 17.10.2012
to je skoda:(i tak se jedna o krasny strom a asi jej poridim-tedy az na jaře jinak jsem na netu shledl novinku v podobe paulownie jako dreviny na,,vyrobu´´ dřeva, jedna se udajne o hybrid co je mrazuvzdorný, ví někdo více? děkuji všem
Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 17.10.2012
chtel jsem se optat co mate tento nadherny strom, jak omrzly ci neomrzly Palownie po posledni zimě?
Jakou zimní hrušku?, 17.10.2012
pokud Vam jde o skladovani-aby dele vydzely, zvolte odrudu Bohemica-i v sadech jiz byva uprednostnovana a plochy narustaji
Ovocná stěna z hrušní, 13.10.2012
zajimava diskuze, hned jsem to procetl a zaroven ozivuji diskuzi, docela me zajima Mirku jak to s hrusnemi vypada nadale?díky
Výsadba hrušní, 13.10.2012
nechci zakladat nobve tema, tak se zeptam jeste zde-co pouzit na skudce na hrusnich - neco eko, dravy roztoc proti obalecum?děkuji
Nová rajčata Semo, 13.10.2012
nedivim se, ze uvadeji GREEN ZEBRU-poptavka po ni je vysoka a musim rici, ze s ni zaspali, u me je chut teto odrudy velice dobra, nevim, zda je to podminkami, ale rozhodne spokojenost-narozdil od podobne zihane Tigerelly..
Výsadba hrušní, 11.10.2012
tak nakonec to bude 42ks, vše na kdouloni, 4 odrůdy, doufejme, že ten zákrsek bude OK :)
dekuji panove za odezvu, no po pravde-toho kolickovani a zavazi jsem se obaval, asi me to nemine asi pujdu tedy do kulu, jeste me zajima, zda to nechat na volne rost.zakrsek nebo radeji vřeteno?
prave, ze dratenka je pomerne dosti draha-ale urcite se mi u tohoto zpusobu libi snadne tvarovani vyhonu dovodorovna, u kulu moc nevim jak to budu delat-ale zase je to nepochybne levnejsi varianta...
Zdravím, budeme sázet asi 30 hrušní, rád bych se zeptal na to jak hrušně vysadit, konkrétně na oporu, vše bude na podnoži MA-tedy kdouloň, rádi bychom, aby byly stromy v konečné velikosti nižší. Je bezpodmínečně nutné stavět drátěnku? Musím ke... celý příspěvek >
Cydonia oblonga - kdoule, 8.10.2012
asi je prece jen zalozim a dam na barak pri té 0st, obzvlast, kdyz jsou nabizeny jen špičáky - dle me si myslim, ze pokud nejsou zastipnute, tak je vyzrale drevo velmi malo a snadno zmrzne
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika