|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 28.12.2012 jak jsem jiz psal z cervenych cherry je Nastja Slastjona top, klasicka cervena nema cenu objednavat jinde, nase klasicke odrudy z ČR jsou myslim velmi dobra. Špatná z cherry nebyla ani Sladkaja Brusnica, naopak Karat jsem vyradil a tez Pear Pearl |  | Pěstování rajčat 2013, 28.12.2012 z červených cherry vede Nastja Slastjona, zlute Ikra Oranževaja, vetsi cherry zlute ovalne je Samotsvet Zolotoi.
Me by zajimala bila rajcata-takova stredne velka, mel jsem kdysi jen obry a nic moc..malo plodu |  |
|  | Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 27.12.2012 Zdravím, potřeboval bych prosím poradit.
Mám fóliák a na obou stranách se "vytrhaly" zipy z fólie. Fólie je kašírovaná, asi klasická. Nevím jak to opravit. Asi bych jednu stranu zaslepil a nalepil druhou kašírovanou fólii na celé čelo a spodek... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 tyto spiraly jsou tim nejlepsim co jsem kdy mel, delka 240cm a prumer 10mm dratu, takze je to nešizený kus, nerickova zasadne nepestuji z mnoha duvodu, mj.plody se vali po zemi a hlavne kerickova rajcata jsou choulostiva na plisen, jak jsem jiz zde... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012  Na počátku zralosti... |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 no Černyj Maur me docela zklamal, sice vyrovnane plody, ale v horni casti (nazelenalé) praskal a chut byla takova nijaka, malo stavnata a moučná |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 jsou pro me dve zajimave informace..je zajimave, ze ty chute mame mozna rozdilne..ale za sebe coby stravnika hl.zeleniny a ovoce-tedy vybíravce :) musim rici, ze Perun mi a nejen me nechutna, je to moucne cherry, proto jej budu pestovat tak maximalne... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 U nas se bude vysevat az v březnu a to hlavne kvuli nedostatku svetla, v te dobe jsou jiz rostliny pevne a nevytahuji se, pokud maji stalou teplotu kolem 24st i vice, predehnaly pak vzdy i casneji vyseta rajcata
Black cherry praskala jen... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 I ja jsem pomerne zklaman z cernych rajcat, asi nejvice pro jejich nizsi plodnost, jinak chutove i velikostne plody nebyly spatne. Ja budu nadale pokracovat s veleplodnou Black Cherry
|  | Jaro, 26.12.2012 tak to se budu muset taky podivat jestli u nas nekvetou, tim spis, ze JZ od Podebrad je tedka tepleji |  |
|  | Lilkoviště, 23.12.2012 Mirku, jake odrudy budete následující rok pestovat a jake nove vyzkousite?
|  | Exotické rostliny - Protea, 21.12.2012 Mám dvě rostliny z čeledi Proteaceae, ale nevím jak je nejlépe pěstovat, má s nimi někdo již zkušenosti? díky! |  | Hrušeň Chojuro, 7.12.2012 obvykle je vaha kolem 160g, kdyz jich je málo tak jsou plody samozrejme vetsi |  | Hrušeň Chojuro, 5.12.2012 rust je stredni, koruna zprvu vzprimena, pozdeji rlozlozita
je castecne samosprasna, vhodnym opylovacem: Shinseiki, Hosui, Kosui
plod je stredni velikosti (160-250g), skladovatelnost max.3mesice, probirka nezbytná
plodnost nastava zahy po... celý příspěvek > |  | Jaký je to strom?, 29.11.2012 je to Araucaria, předpokládám A.heterophylla... pěstuje se u nás jako pokojovka, někdy se ji rika pokový smrček či pokojová jedle |  |
 |
|
|
|