Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 28.12.2012
jak jsem jiz psal z cervenych cherry je Nastja Slastjona top, klasicka cervena nema cenu objednavat jinde, nase klasicke odrudy z ČR jsou myslim velmi dobra. Špatná z cherry nebyla ani Sladkaja Brusnica, naopak Karat jsem vyradil a tez Pear Pearl
Pěstování rajčat 2013, 28.12.2012
z červených cherry vede Nastja Slastjona, zlute Ikra Oranževaja, vetsi cherry zlute ovalne je Samotsvet Zolotoi. Me by zajimala bila rajcata-takova stredne velka, mel jsem kdysi jen obry a nic moc..malo plodu
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 27.12.2012
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit. Mám fóliák a na obou stranách se "vytrhaly" zipy z fólie. Fólie je kašírovaná, asi klasická. Nevím jak to opravit. Asi bych jednu stranu zaslepil a nalepil druhou kašírovanou fólii na celé čelo a spodek... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012
tyto spiraly jsou tim nejlepsim co jsem kdy mel, delka 240cm a prumer 10mm dratu, takze je to nešizený kus, nerickova zasadne nepestuji z mnoha duvodu, mj.plody se vali po zemi a hlavne kerickova rajcata jsou choulostiva na plisen, jak jsem jiz zde... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 27.12.2012 Obsahuje fotku
Na počátku zralosti...
no Černyj Maur me docela zklamal, sice vyrovnane plody, ale v horni casti  (nazelenalé) praskal a chut byla takova nijaka, malo stavnata a moučná
jsou pro me dve zajimave informace..je zajimave, ze ty chute mame mozna rozdilne..ale za sebe coby stravnika hl.zeleniny a ovoce-tedy vybíravce :) musim rici, ze Perun mi a nejen me nechutna, je to moucne cherry, proto jej budu pestovat tak maximalne... celý příspěvek >
U nas se bude vysevat az v březnu a to hlavne kvuli nedostatku svetla, v te dobe jsou jiz rostliny pevne a nevytahuji se, pokud maji stalou teplotu kolem 24st i vice, predehnaly pak vzdy i casneji vyseta rajcata Black cherry praskala jen... celý příspěvek >
I ja jsem pomerne zklaman z cernych rajcat, asi nejvice pro jejich nizsi plodnost, jinak chutove i velikostne plody nebyly spatne. Ja budu nadale pokracovat s veleplodnou Black Cherry
Jaro, 26.12.2012
tak to se budu muset taky podivat jestli u nas nekvetou, tim spis, ze JZ od Podebrad je tedka tepleji
Lilkoviště, 23.12.2012
Mirku, jake odrudy budete následující rok pestovat a jake nove vyzkousite?
Exotické rostliny - Protea, 21.12.2012
Mám dvě rostliny z čeledi Proteaceae, ale nevím jak je nejlépe pěstovat, má s nimi někdo již zkušenosti? díky!
Hrušeň Chojuro, 7.12.2012
obvykle je vaha kolem 160g, kdyz jich je málo tak jsou plody samozrejme vetsi
Hrušeň Chojuro, 5.12.2012
rust je stredni, koruna zprvu vzprimena, pozdeji rlozlozita je castecne samosprasna, vhodnym opylovacem: Shinseiki, Hosui, Kosui plod je stredni velikosti (160-250g), skladovatelnost max.3mesice, probirka nezbytná plodnost nastava zahy po... celý příspěvek >
Jaký je to strom?, 29.11.2012
je to Araucaria, předpokládám A.heterophylla... pěstuje se u nás jako pokojovka, někdy se ji rika pokový smrček či pokojová jedle
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika