Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013
je to tak, Idared je v podstate podřadná odrůda, pouze diky skladovatelnosti se drží
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013
zajímavé..nebude/nebyla i degustace hrušek?
Paprika na záhon (polní), 3.1.2013
mrknete do sekce plodové zeleniny, zde vlozeny prispevek do kořenové, neni nejstastnejsi... v plod.zelenině najdete forum o paprice Meika, kde je hodně informací k ruznym odrudam
Kadeřavost broskvoně, 2.1.2013
uz nevim vloni kdy, asi na prelomu jara a zimy jsem udelal jediny postrik a vysledkem nebyl ani jediny kadeřavý list, pokud jsou ony teploty nad 7st, coz je prakticky posledni tydny denodenně tak prece jen je tu duvod se obavat
Kadeřavost broskvoně, 2.1.2013
Budete už dělat postřik na kadeřavost? Značně mě zneklidnily teploty, nedávno bylo i 15st ve stínu a prakticky pořád se teploty přes den drží kolem 7st..
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013
OK, zkusím tedy zredukovat dotaz na: čím lepit polyetylénovou fólii? Jinak ten můj folíák vypadá takto. A dle obrázku je vidět, jak zip těch "dveří" je našit na tu fólii. No a pokud je ta strana namáhaná větrem, fólie v místě šití je dosti... celý příspěvek >
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013
nikdo ani netuší?
Papriky gigant Meika, 30.12.2012
samozrejme, ze mnozstvi Ca bude jiste vyssi napr.ve vinar.regionech na jizni Morave, kde muze byt Ca az moc.. ja jsem letos dal malo dolomitu a tak se na citlivejsich sortach deficit objevil, postrikem na list se rostliny zlepsi v podstate... celý příspěvek >
Papriky gigant Meika, 29.12.2012
nicmene postrik na list neresi pricinu, proto na podzim pri ryti pripadne zjara se aplikuji Ca hnojiva do půdy...
s tou vodou jsem to moc netušil... voda (sucho) je nejvetsim problemem u nas, tak diky za info
je to tak..i u rajcat to byva caste a rozdily odrud jsou znacne..., jinak pouzivejte spis dolomiticky vapenec, navic je tam i Mg..
skleník mám nevytápěny a papriky pěstuji hl.venku, kde jsou sice plody o něcpo menší, ale svou výtěžností (až o cca 60-70%) se to jistě vyplatí je mít venku. Jarmilu také mám, ale nejsem s ní až tak spokojen. S tím hnitím špičky u Amy-není to... celý příspěvek >
rozhodne souhlasim, silnostenne nejsou dobre do chladnejsich poloh, doporucuji Vam zminenou Slovakii - kterou pestuje i ma kolegyne z minule prace a to v jiznich Cechach ve vyssi nadmorske vysce a je s ni velmi spokojena, jinou uz davat nebude... celý příspěvek >
Ve skleníku pěstuji hlavně Fantazia F1, Gabriela F1, Stalagnit - ten šel i venku a venku mám Slovakia, Slávy, Žluťásek a pak klasiky jako Amy, PCR a ruzne palivky
Papriky gigant Meika, 28.12.2012
musim napsat, že sorty typu Meika mi jako jedny z mála nerostly ani venku ani ve skleníku, dle me si myslim, ze jsou jiz jine doporučeníhodné sorty
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika