|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013 je to tak, Idared je v podstate podřadná odrůda, pouze diky skladovatelnosti se drží |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 3.1.2013 zajímavé..nebude/nebyla i degustace hrušek? |  |
|  | Paprika na záhon (polní), 3.1.2013 mrknete do sekce plodové zeleniny, zde vlozeny prispevek do kořenové, neni nejstastnejsi...
v plod.zelenině najdete forum o paprice Meika, kde je hodně informací k ruznym odrudam |  | Kadeřavost broskvoně, 2.1.2013 uz nevim vloni kdy, asi na prelomu jara a zimy jsem udelal jediny postrik a vysledkem nebyl ani jediny kadeřavý list, pokud jsou ony teploty nad 7st, coz je prakticky posledni tydny denodenně tak prece jen je tu duvod se obavat |  | Kadeřavost broskvoně, 2.1.2013 Budete už dělat postřik na kadeřavost? Značně mě zneklidnily teploty, nedávno bylo i 15st ve stínu a prakticky pořád se teploty přes den drží kolem 7st.. |  | Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013 OK, zkusím tedy zredukovat dotaz na: čím lepit polyetylénovou fólii? Jinak ten můj folíák vypadá takto. A dle obrázku je vidět, jak zip těch "dveří" je našit na tu fólii. No a pokud je ta strana namáhaná větrem, fólie v místě šití je dosti... celý příspěvek > |  | Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013 nikdo ani netuší? |  | Papriky gigant Meika, 30.12.2012 samozrejme, ze mnozstvi Ca bude jiste vyssi napr.ve vinar.regionech na jizni Morave, kde muze byt Ca az moc..
ja jsem letos dal malo dolomitu a tak se na citlivejsich sortach deficit objevil, postrikem na list se rostliny zlepsi v podstate... celý příspěvek > |  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 nicmene postrik na list neresi pricinu, proto na podzim pri ryti pripadne zjara se aplikuji Ca hnojiva do půdy... |  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 s tou vodou jsem to moc netušil... voda (sucho) je nejvetsim problemem u nas, tak diky za info
|  |
|  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 je to tak..i u rajcat to byva caste a rozdily odrud jsou znacne..., jinak pouzivejte spis dolomiticky vapenec, navic je tam i Mg.. |  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 skleník mám nevytápěny a papriky pěstuji hl.venku, kde jsou sice plody o něcpo menší, ale svou výtěžností (až o cca 60-70%) se to jistě vyplatí je mít venku.
Jarmilu také mám, ale nejsem s ní až tak spokojen. S tím hnitím špičky u Amy-není to... celý příspěvek > |  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 rozhodne souhlasim, silnostenne nejsou dobre do chladnejsich poloh, doporucuji Vam zminenou Slovakii - kterou pestuje i ma kolegyne z minule prace a to v jiznich Cechach ve vyssi nadmorske vysce a je s ni velmi spokojena, jinou uz davat nebude... celý příspěvek > |  | Papriky gigant Meika, 29.12.2012 Ve skleníku pěstuji hlavně Fantazia F1, Gabriela F1, Stalagnit - ten šel i venku a venku mám Slovakia, Slávy, Žluťásek a pak klasiky jako Amy, PCR a ruzne palivky |  | Papriky gigant Meika, 28.12.2012 musim napsat, že sorty typu Meika mi jako jedny z mála nerostly ani venku ani ve skleníku, dle me si myslim, ze jsou jiz jine doporučeníhodné sorty |  |
 |
|
|
|