Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Novinky jabloní 2012, 11.3.2013
Tak tu Minervu prubnu, na provozovně mám několik stromků a tak ji kvůli ranosti a odolnosti nejspíš vysadím
Jakou mirabelku, 11.3.2013
vřeteno mirabelky se nejspíš řeže stejně jako vřeteno jabloně-alespoň výchovný řez je stejný..?
mezi nimi je jen 3m jablon nic vic, díky za info
Broskev na myrobalánu, 11.3.2013
tak jsem zjistil, že podnož Montclar je asi tou nejhorší v našich podmínkách, které podnože snášejí středně těžké a hlavně mělké, sušší půdy? Navíc nabídka broskvoní na něčem jiném než bros.semenáčích je až tristní
Řez třešně, 11.3.2013
nebo něco radikálnějšího... seříznout zcela znovu, korunka bude níže, ale bude již dobře rozvětvená..
Pastinak vysety rok po mrkvi, 11.3.2013
I tak bych tam dal něco jiného-třeba cibuli nebo hrách... choroby a škůdci jsou jinak u nich prakticky stejné a i odčerpávání živin podobné...
nevím jak je to s opylováním, ale jedna paní se ptala, zda by mohla mirabelka opylit slívu nebo čyngli co má-aby jí plodila. Takže když tam dám Bellamiru, bude pak ta slíva (ryngle) plodit, opylí jí? díky
Jakou mirabelku, 9.3.2013
v jakém tvaru mirabelky pěstujete? rád bych ji zapěstoval jako vřeteno, mám ji na žilience
Začátečnický problém s liliemi, 9.3.2013
ano, sází se mělce a také jako jedny z mála milují Ca..
Lilie, 8.3.2013
je opravdu super
Lilie, 8.3.2013
kosatce se raději vysazují koncem srpna, ale vysadte je co nejdrive, nemusite morit... kaly vysadte jako jirinky..-takze je nesmi znicit mraz, vysadte do kvetinace koncem dubna a pak preneste nadobu ven, nebo vysadte na zahon zac.kvetna...
Lilie, 8.3.2013
no třeba jeden rok byly na cibuli trásněnky a tak jsem ji namořil a zároveň se natáhla, nebo můžete použít fungicid na moření proti fusariu..
Lilie, 8.3.2013
to je odolná lilie, vysaďte ji rovnou do země, pokud není nějak narašená, že by jí výhony koukaly ven..
Lilie, 8.3.2013
cibulku vysaďte hned jak to půjde, v malém lze dát dospod drenáž a vrstvu písku (pokud mátze zem těžkou), jinak se přidává trochu rašeliny-hlavně u orientálních lilií(pokud jí máte raději vysaďte do nádoby)
Co vaše réva? (2013), 6.3.2013
já mezitím dodělám drátěnku a ten řez nechám až po onom mrazivém dni (úterý nevypadá nejlépe) snad to ještě změní...
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika