|
Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 27.6.2013 Pardon, omlouvám se, hmotnost Dolmaru je 7,9 - přehlédl jsem hmotnosti Vámi uváděných modelů.
Takže i ta hmotnost, pokud Vám stačí nižší výkon, je argument (y) |
 |
Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 27.6.2013 Vyšší výkon při nižší hmotnosti by Vám jistě nepřekážel
Ale s tím servisem to chápu. Ikdyž, divím se tomu. Protože já mám od Dolmaru kdeco a servisů v okolí několik... |
 |
|
 |
Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 27.6.2013 Být Vámi, zvážím ještě DOLMAR MS-4510. Je v mnoha ohledech lepší, než tyto dva a dá se koupit za podobnou cenu. Mám ho a jsem nesmírně spokojený.
|
 |
Krovinorez - namotava se trava, 20.6.2013 souhlas!
A hlavně, je to každýho věc, jak se ke svojemu stroji chová ;) |
 |
Krovinorez - namotava se trava, 19.6.2013 Pokud by dlouhodobý plyn tu "hračku" zničil, tak je nesprávně seřízená. |
 |
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013 pro pana xxx.xxx.176.91
A Vy s autem sekáte vysokou trávu? Nebo jezdíte nakupovat na křoviňáku?
Nezaměňujte to, oba stroje jsou tak odlišné, že to nejde srovnávat.
Se zaběhnutým a správně seřízeným křovákem se opravdu seče na... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Cub Cadet CC 46 SPB, 16.6.2013 Taky jsem se tomu divil. Ze zastoupení značky mi na dotaz odpověděli, že za vysokou hmotnost může hliníkový odlitek spolu s ocelovým pozinkovaným podvozkem. A že u profi strojů je tato hmotnost normální. Nelze prý srovnávat s hobby... celý příspěvek > |
 |
Ostrenie noža, 13.6.2013 Chlapi a jak řešíte vyvážení? |
 |
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 10.6.2013 Prosím, můžete vysvětlit myšlenku "...jedna z mála......která nepotřebuje údržbu..."?
Považuju Dolmar za top značku a 4510 je jejich top model. Proto ho chci. A tak mně moc zajímá, pokud by měl nějaké nevýhody oproti srovnatelným modelům... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Cub Cadet CC 46 SPB, 7.6.2013 Já nevím... Taky jsem tuto značku zvažoval. V katalogu mi navodili pocit prémiové značky. Ale bohužel ani jeden z prodejců v okolí ji neměl a doposud neprodal. Ani jí nechtěli vzít na sklad, abych se na ní podíval.
Tak jsem se na to vykašlal :) |
 |
|
 |
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 4.6.2013 Chlapi, mohu se zeptat na zkušenosti a rady, jak správně zaběhnout tenhle profi stroj? Pojedu v něm už od začátku olej Dolmar HP100 (běžný poměr 1:100)
Díky za rady a moc si přeju, aby "šel kolem" pan J.S. :)
Podle mně největší odborník na... celý příspěvek > |
 |