Příspěvky uživatele - 184.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za mulčovací sekačku STIGA 46, 1.8.2016
Dobrý den, můžete mi dát prosím nějaký tip na jednoúčelovou mulčovací sekačku. Hledám náhradu za STIGA 46, která byla lehká (22kg), jednoduchá (bez pojezdu), s mesmrtelným motorem BS 35 Classic. Děkuji
Kde se stala chyba? :-(, 30.5.2016 Obsahuje fotku
Poradíte kde se stala chyba? Loni plody opadaly ještě zelené, letos to vypadalo dobře, ale nyní to vypadá, že opět nebude nic (stromek je 5 let starý). Děkuju
Může se ořešák zasadit roubováním pod povrch zeminy?, 3.11.2014
Já ho přesadím o něco výš. Děkuji, Pavel
Může se ořešák zasadit roubováním pod povrch zeminy?, 3.11.2014
Pánové, takže jsem ho utopil. Ořešák je od firmy Ořešáky Vaněk. Podle fotky na jejich stránkách je roub skutečně úplně dole u kořenů a nahoře je vidět zelený pupen, ze kterého asi vyroste ten kmen/špičák. Jednak jsem podlehl tomu, že to místo... celý příspěvek >
Zasychání lístků - nemoc?, 9.6.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, už druhým rokem za sebou se mi touto dobou objevuje na dvou sousedících okrasných stromcí (vrba, javorek), které jsou izolovány uprostřed zahrady zasychání listů. Na jaře stromky krásně obrazí, vyvinou se nové hezké listy, a cca na přelomu... celý příspěvek >
Neznama rostlina, 11.5.2014 Obsahuje fotku
Poradíte mi prosím, co je toto za rostlinu? Dostala jsem darem... vějíře listů jsou ploché a teď mi poprvé po roce vykvetla... Děkuji předem za pomoc. 
Mulčovací sekačka, 18.6.2013
Ještě doplním Husqvarnu R 152 SV, po demontazi tunelu a kose se jedna o plnohodnotnou mulcovaci sekacku (hluboky a presne kulaty skelet) s velmi silnym motorem BS 750 Series DOV (2,8 kW) a variabilnim pojezdem. Cena je nyni v akci 14.000,-
Husqvarna LC 56, 24.5.2013
Jak je to s manipulací nenastartované sekačky? Není moc těžká např. pro manželky? V prodejně mi připadalo, že má "na sucho" poměrně velký odpor při popojíždění... Lze s ní při sekání dobře manipulovat, otáčet, couvat, tlačit do svahu atd...?
Sekačka Husqvarna R52S, 24.5.2013
Model sekačky R 52 S je stále v prodeji za doporučenou prodejní cenu 11.990,- Kč s DPH. Máme novinku letošního roku    model LC 56...13.990,- Kč s DPH, který postupně nahradí model R52 S. Nový model LC 56 se také vyrábí jako LC 56 AWD,... celý příspěvek >
Prodej vzrostlých ovocných stromků, 24.1.2013
Prosím o radu, jestli se dá na Berounsku nebo v Praze sehnat školka, která by prodávala vzrostlejší ovocné stromky? Jedná se mi o broskve, meruňky, případně třešně. Měl jsem zasazené stromky cca 3-5 let a vloni mi sousedi nechali otevřenou zahradu a... celý příspěvek >
Přesazení letité růže, 16.9.2011
Ahoj, Z důvodu terénních úprav na zahradě budeme muset přistoupit k přesazení několika kusů poměrně letitých růží. Osobně si myslím, že mají dobrých 30 let, možná 40 let. Na stávajícím místě se jim poměrně dobře daří, květ je bohatý a nákazy se jim... celý příspěvek >
Výtlačné čerpadlo do studny, 16.9.2011
Díky za tip. Mohu se zeptat, na kolik Kč to čerpadlo? Ceny jsem na internetu nenašel.
Kvalitní postřikovací pistole, 16.9.2011
Ano, ano moje zkušenost s pitolemi je stejná. Šáhl jsem nakonec po kovové pistoli.Vím, že je šedivo žlutá a uvnitř mosazná. Nevýhodou je trochu vyšší hmotnost než čistě plastová pistole. Na značku si nevzpomenu, ani na to, kdy a kde jsem ji koupil.... celý příspěvek >
Výtlačné čerpadlo do studny, 4.8.2011
Jak jsem psal, přítok byl přibližně 130l za 24h. Možná je to dáno tím, že jsme nevyčerpali celou studnu, ale pouze část. Pro naše potřeby je spočítáno cca těch 50L vody denně. Není na pití. Studna se prohlubovala před lety, čímž se množství vody... celý příspěvek >
Výtlačné čerpadlo do studny, 3.8.2011
Díky za názor, značku Sigma znám, ale to je asi tak všechno. Místní odborník a studnař je velká výhra, kdybych ho znal, leč o nikom takovém nevím. Určitě by bylo dobré vědět, jaký je přítok za 24hod. Pamatuju si, že před pár lety (2-3) jsme... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika