Příspěvky uživatele - 96.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na smutnice na rajčatech a bylinkách, 18.6.2013
Bojovala jsem se smutnicemi asi půl roku, pomohly až parazitické hlístice v kombinaci s lepovými deskami. Opravdu doporučuju, za 14 dní bylo po nich.
Rajčata ven?, 3.6.2013
Zabírám si tohle vlákno a diskusi přejmenovávám na : Jak jsem letos nevysadila rajčata. Buď prší, nebo fouká tak, že člověk čeká, že musí přijít minimálně kroupy. A když přestane pršet a nefouká, tak nejsem zrovna doma... není to náhodou nějaké... celý příspěvek >
Roubované melouny - choroba, 3.6.2013
Jsem ráda, že jste to tak nemyslel. Ve mně totiž oslovení "milá paní" hned vyvolalo něco ve stylu: no, ty mi tady budeš něco vykládat... snad mi rozumíte. Občas holt dochází k nedorozuměním. Je fakt, že jsem Vám dávala nevyžádané rady - to ale... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 31.5.2013
Sice jsem tady několikrát psala, že už je dávám ven, nicméně stále tam nejsou... v úterý mě zabrzdila předpověď-bouřky, krupobití. U nás samozřejmě nic, ale od středy prší a prší a rajčata za oknem čumí a čumí. Uvidíme o víkendu, snad to poleví. Budu... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 28.5.2013
I tak je u nás vše opožděné (Vysočina, 540 m n.m.), rajčata mívám až v srpnu, letos to myslím bude až v září, pokud se počasí nezlepší. Skleník nemám, takže papriky vůbec, zkusím dát ven pár okurek a uvidíme, co to udělá. Fóliák/skleník není v plánu,... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 28.5.2013
Dnes dám všechna rajčata ven, to bych taky mohla čekat do skonání světa. Včera ráno u nás tři stupně, dnes osm. Uvidíme, jak to půjde. Dosud jsem úspěšně pěstovala v kyblících, letos poprvé dávám přímo do země, ale říkám si, jestli by jim v kýblech... celý příspěvek >
Doporučte prosím literaturu, 24.4.2013
Dobrý den, v pěstování ovocných stromů jsem absolutní amatér a byla bych moc ráda, pokud byste mi doporučili nějakou literaturu, ze které čerpat. moc děkuji za ochotu a radu! Tereza
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika