|
Příspěvky uživatele - 245.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Letní řez švestek, 20.6.2013 Děkuji za příspěvky. Máte pravdu p. Paĺo. Jedná se 2 - 5 leté stromky, které ještě nemají rovnoměrné rozvětvení spodního patra. Údaj o zkrácení letorostů berte z rezervou, protože to vždy vyplývá ze situace. Dotazem o letním řezu švestek jsem se... celý příspěvek > |  | Letní řez švestek, 17.6.2013 Děkuji za reakce! I já preferuji v prvních pár letech po výsadbě tvarování stromků nad úrodou. Pěstuji všechny stromky na vysších čtvrtkmenech, místa mám zatím dost. Slabá úroda v prvních letech se mi později několikrát vrátí. S pozdravem, Tom. |  |
|  | Letní řez švestek, 17.6.2013 Dobrý den! Používáte letní řez pro tvarování (výchovný řez) mladých stromků švestek? Mohu pro rozvětvení letošních letoroztů je teď v červnu zakrátit z 70 cm na 30- 50 cm? Nechci mít ze stromů dlouhé košťata, kde na konci metrových letorostů budu mít... celý příspěvek > |  | Teleskopicka tyc na zber ovocia - aspon 5 m dlha, 5.4.2013 Zkusil bych bazary. Občas se tam vyskytují rybářské teleskopy nebo biče (i zničené). Možná by se pro Vás našel vhodný (5 - 6 m). Ale z praktického hlediska je takto dlouhá tyč nevhodná. Možná pro několik kousků ovoce... |  | Prosím o pomoc s identifikací, 17.12.2012 3. je datlovník |  |
 |
|
|
|