Příspěvky uživatele - 198.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zaštipovat cherry rajčata?, 23.6.2013
pokiaľ by sa tvorili plody aj na bočných výhonkoch, aspoň by nebolo treba toľko sadeníc :)...len, či by sa dosiahla taká úroda plodov ako z viacerých zaštipovaných sadeníc?
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
Dobrý deň, na kadejaké vošky je dobrý výluh z prasličky alebo žihľavy, ktorý ich svojim smradom odpudí, len to odpudí aj ľudí na okolo :)
Co vaše réva? (2013), 21.6.2013
tak to gratulujem, že sa to podarilo, použili ste vrúbľovanie do rázštepu za zelena?
Co vaše réva? (2013), 19.6.2013
Zdravím, ešte by ma zaujímalo, že keby som schoval nadobu s viničom tak, že by na krík vôbec nepršalo, nevyskytne sa múčnatka vôbec? Asi aj keby boli listy úplne bez namoknutia, stačí na citlivých odrodách vyššia vzdušná vlhkosť na vznik padlí,... celý příspěvek >
Stevia rebaudiana (cukerná), 16.6.2013
Zdravím, zospodku listov vyzerá všetko čisté, žiadne pavučinky, no asi to bude najskôr nejaký taký mikro škodca, ktorého len tak voľným okom nezpozorujem..len čím ekologickým to skúsiť ošetriť?
Stevia rebaudiana (cukerná), 16.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý deň, ja som si takisto vypestoval zo semienok rastlinky stévie. Vyklíčili asi za 1 týždeň, dokonca rýchlejšie ako rajčiny, čo ma prekvapilo. Z 12-tich semien vyklíčili 4. Doteraz pekne rástli, už som sa chystal ich presadiť, ale zrazu som... celý příspěvek >
Presádzané jahody, 16.6.2013
rastliny sú mladé, boli kúpené minulý rok a kvitli a plodili až do mrazov, momentálne majú pekné veľké zelené listy, len nekvitnú odzačiatku vôbec netvoria šlahúne - čo je spôsobené asi hybridom, čo sa mi páči, že nerastú hocikde, ale dá sa ich... celý příspěvek >
Ohýbať letorasty?, 16.6.2013
Zdravím, je lepšie pri zimnom reze viniča ohýbať letorasty smerom dole - vytvoriť napr. pri dvojkmienkovom kríku tzv. tvar srdca, alebo je to rovnaké ako viesť letorasty od hlavy v rovine? Vraj ohnuté lepšie rodia? Ďakujem
nie, tvoria iba trsy, preto som ich rozdelil, lebo boli už dosť nahusto v hrantíku na balkóne a teraz som niečo vysadil aj navonok.
Dobrý deň, na jar som rozsadil jahody rozdelením trsov - odroda Elan F1,ktoré boli zakúpené minulý rok a mali aj úrodu, no zatiaľ sa iba rozrastajú, ale vôbec nekvitnú. Ide o stále plodiacu odrodu. Mám šancu, že ešte budem zberať tento rok... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 11.6.2013
v najhoršom môžete ešte narobiť odrezky z letorastov, zakoreniť ich a nanovo vypestovať krík, ak si chcete zachovať odrodu
Co vaše réva? (2013), 10.6.2013
vďaka za podrobný popis, nikde inde som sa o tom nedočítal. je možné, že múčnatka sa vyskytne až koncom leta (VIII-IX), alebo napadnutie začína iba hneď zjari?
Co vaše réva? (2013), 10.6.2013
Vďaka, aj ja prajem úspešný boj s hubami na Vaších révach... aké by to bolo jednoduché s pestovaním, keby nebolo tejto pliagi- plesní... a celkovo chorôb a škodcov...takisto ja už vôbec nepestujem rajčiaky vo voľnej pôde kvôli plesniam (kde sa... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013
ďakujem, to je dobrá správa, len aby tak vydržala do konca sezóny lebo minulý rok bola (asi) napadnutá múčnatkou... prosím Vás a čo je vlastne to smetí a priehľadné slzy? ja som si myslel, či to čierne smeti neni nejaké štádium tej... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 9.6.2013
no to je prevencia ešte nemám toľko skúseností, mám tento vinič ako vzácnosť- môj prvý vinič vypestovaný z odrezku... a minulý rok, bol koncom leta na listoch biely poprašok a na letorastoch také tmavé pozdĺžne škvrny, vyzeralo to ako múčnatka, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika