|
Příspěvky uživatele - 216.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 17.6.2013 I já mám rád kvalitní zboži, s kterým je radost dělat, nepotřebuji nefunkční stroj s možností zdánlivě snadné reklamace, ale takový, který reklamaci nepotřebuje(aspoň pravděpodobně ne),zatim favorita v sekačkách cenově dostupných vidím stigu s hondou... celý příspěvek > |  | Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 16.6.2013 U stihlu 310 mě kontrola vycházela dvakrát ročně, nesmělo se to přemazávat, pak by se zbytečně zvyšovala teplota převodu, u fs410 žádný šroub už není, tak se nato musím zeptat, jak to je řešené, v návodu o tom nic není. |  |
|  | Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 Nevím o čem se dohadujete-kdo chce koupit v lidlu ten jediný model, tak ať si ho koupí a počítá s reklamací, kdo si vybere z řady značek pro své potřeby odpovídající model, tak nic nemusí řešit mimo benzínu.Tak to zpravidla je, nebo se někomu... celý příspěvek > |  |
|
|
|